SCM Politehnica şi-a luat revanşa cu echipa lui Pero Milosevic în Cupă....

SCM Politehnica şi-a luat revanşa cu echipa lui Pero Milosevic în Cupă. Alb-violeţii au eliminat Buzăul în optimi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timişoara / Facebook

Handbaliştii alb-violeţi au obţinut biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României după două victorii consecutive la începutul acestei săptămâni în sala „Dinamo”, gazda turneului. După ce ieri SCM Politehnica a trecut fără probleme de divizionara secundă din Piteşti, astăzi, jucătorii pregătiţi acum de Atilla Horvath au depăşit la pas mai puternica HC Buzău, scor 34-29.

Ieri, în turul 1 al competiţiei K.O., bănăţenii au învins gruparea argeşeană CSU Piteşti cu un categoric 33-17, asta în timp ce echipa timişoreană de ligă secundă – CSU Politehnica – a fost scoasă din competiţie de CSU din Suceava cu 41-19(!).

Azi, jucătorii „preluaţi” de Horvath, fost secund al lui Pero Milosevic în perioada muntenegreanului la Timişoara inclusiv la ridicarea trofeului Cupei din urmă cu cinci ani, şi-au luat revanşa în faţa fostului antrenor după ce acesta se impusese cu Buzăul în campionat (scor 22-28).

A fost o luptă mai strâns în prima parte, când buzoienii au şi condus o scurtă perioadă de timp, dar au şi revenit pentru a egala la 10-10.


Dar la pauză avantajul alb-violeţilor era de trei goluri: 19-16. Pe final timişorenii au reuşit ceea ce le-a ieşit rareori în sezonul „pandemic”, să încheie lupta de pe parchet fără mari emoţii. Asta deoarece cu aproape zece minute înainte de final Liviu Caba, fiul demisului Vlad Caba, a dus scorul la 29-23 iar HC a mai reuşit să se apropie doar temporar la trei goluri diferenţă.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 11 goluri, L. Caba 5, Fenici 5, Şomlea 4, Năstăsie 2, Cîmpan 2, Păiuş 1, Baican 1, Enculescu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.