SCM Politehnica, depășită de campioana Dinamo. Alb-violeții şi-au aflat adversarii din Cupa...

SCM Politehnica, depășită de campioana Dinamo. Alb-violeții şi-au aflat adversarii din Cupa României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

SCM Politehnica a fost învinsă azi de Dinamo în runda a 29-a a Ligii Zimbrilor. A fost 28-22 pentru bucureşteni chiar în sala acestora, locaţia în care alb-violeţii dispută ultimul turneu de campionat al ediţiei curente.

Dacă în urmă cu două zile alb-violeţii au învins tot în sala „Dinamo” pe Făgăraş şi mai păstrau şanse la Top 8, azi bănăţenii nu au reuşit să facă o surpriză cu alb-roşii, care sunt deja campioni şi nu aveau o motivaţie deosebită în acest duel.

Poli a condus la start, chiar cu trei goluri diferenţă (4-1), dar bucureştenii au revenit cu uşurinţă în meci şi au condus cu 14-12 la pauză.


Timişorenii au greşit şi câteva faze simple, în care au lăsat poarta liberă pentru un om de atac în plus iar dinamoviştii au tras o sperietură prin accidentarea croatului Kuduz. Chiar şi aşa, pe final amfitrionii au avut şi şapte goluri avans (26-19), obţinând o victorie simplă, de palmares, înaintea derby-ului cu Steaua. Cu 35 de puncte adunate Poli va încheia sezonul doar pe locul 9.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 8 goluri, Barros 4, L. Caba 4, Enculescu 2, Neamţu 1, R. Şomlea 1, Cîmpan 1, Năstăsie 1.

Mâine, de la ora 15.45, handbaliştii de la Poli încheie socotelile din acest sezon cu Liga Zimbrilor, cu un duel în aceeaşi sală contra celor de la CSU din Suceava. În altă ordine de idei, elevii lui Vlad Caba şi-au aflat în weekend adversarul din primul tur al Cupei României. Timişorenii din elită vor avea meci pe 24 mai cu Piteştiul iar dacă vor câştiga, vor întâlni a doua zi, în următorul tur, câştigătoarea dintre Poli Iaşi şi HC Buzău. În competiţie intră şi divizionara secundă CSU Politehnica, formaţie care dacă va trece de CSU din Suceava în primu tur, va înfrunta apoi Steaua sau CSU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.