SCM Politehnica a încheiat jocurile din Liga Zimbrilor 2020-21 cu o victorie

SCM Politehnica a încheiat jocurile din Liga Zimbrilor 2020-21 cu o victorie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Clubul Sportiv Universitar din Suceava / Facebook

Fără obiectiv pe final de sezon în campionat, acolo unde ar fi rămas pe 9 indiferent de rezultatele ultimei runde, SCM Politehnica s-a impus, scor 34-30, în faţa celor de la CSU din Suceava, grupare clasată doar pe 12.


Pentru elevii lui Vlad Caba urmează cel puţin o partidă în competiţia K.O., la finele lunii.

Pentru conformitate, la pauză alb-violeţii au avut un avantaj de trei goluri (17-14), reuşind să se distanţeze în mitanul secund şi la şapte goluri diferenţă în sala „Dinamo”, acolo unde a disputat ultimele trei partide din ligă (două victorii şi o înfrângere). Timişorenii au încheiat Liga Zimbrilor „pandemică” 2020-21 cu 38 de puncte.

Poli a mai învins-o în turneul de la Bucureşti pe CSM Făgăraş, cedând în alaltăieri contra gazdelor alb-roşii, care şi-au acontat titlul şi în acest sezon.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 9 goluri, Fenici 5, Neamțu 5, A. Dedu 3, L. Caba 3, Năstăsie 2, Enculescu 2, Cîmpan 2.

Pentru SCM Poli au mai rămas în acest sezon jocurile din Cupă: pe 24 mai bănăţenii întâlnesc Piteştiul iar dacă se impun vor da piept a doua zi, în următorul tur, cu câştigătoarea dintre Poli Iaşi şi HC Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.