SCM Timişoara l-a demis pe antrenorul Vlad Caba după nici un an...

SCM Timişoara l-a demis pe antrenorul Vlad Caba după nici un an la cârma echipei de handbal: „Ca urmare a neîndeplinirii obiectivelor stabilite”

1
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a încheiat Liga Zimbrilor 2020-21 pe locul 9, în afara obiectivului stabilit de conducere înaintea startului de sezon.


Acesta a fost motivul invoocat de Sport Club Municipal pentru „decizia încetării unilaterale a Contractului de activitate sportivă încheiat cu domnul Vlad Caba„. Handbaliştii alb-violeţi mai au totuşi o competiţie în această perioadă, Cupa României, care va fi abordată cu Atilla Horvath în postura de antrenor.

„Având în vedere clasarea echipei la finalul sezonului competițional pe locul 9 în Liga Zimbrilor, conducerea clubului de drept public a constatat, în cadrul unei ședințe desfășurate ieri 21.05.2021, că obiectivul asumat la începutul campionatului, respectiv calificarea în Play-Off, a fost ratat integral”, se arată în comunicat. Sezonul 2020-21, unul „de criză” nu a fost însă cu sistem play-off, totuşi înaintea sezonului s-a marşat pe o clasare în primele 8 şi se vorbea de o reconstrucţie, cu obiective pe termen lung.

Prezentat presei pe 4 iunie 2020, după 18 ani departe de Timişoara, Vlad Caba va pleca probabil iarăşi pe alte meleaguri pentru a antrena pe prima scenă. Locul său la Poli a fost luat pentru ultimele meciuri din această stagiune, cele din Cupă, de către Horvath, „care va conduce echipa în meciurile de calificare și sperăm în Final Four-ul Cupei României ”Fan Courier”, competiție care va demara luni, la București”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.