Fără decisiv în play-off: SCM Timişoara a pierdut şi al doilea joc...

Fără decisiv în play-off: SCM Timişoara a pierdut şi al doilea joc de la Oradea cu CSM

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara / Facebook

SCM Timişoara nu a reuşit să prelungească sfertul de play-off cu favorita CSM Oradea. După eşecul la zece puncte diferenţă din urmă cu două zile, alb-violeţii au cedat azi cu 70-87

„Leii din Banat” şi-ar fi dorit jocul 3, mai ales că acesta ar fi urmat să se dispute în sala proprie.


Luni scorul a fost 84-74 pentru bihoreni. Seara de azi nu a început aşa de rău pentru oaspeţi, care au încheiat primul sfert la egalitate cu amfitrionii: 19-19. CSM-ul a făcut însă un sfert 2 zdrobitor pentru elevii lui Dragan Petricevic, unul în urma căruia la pauză se înregistrau 19 puncte diferenţă: 48-29. Timişorenii şi-au adjudecat a treia pătrime a întâlnirii (24-22), dar acest segment nu a fost suficient pentru o revenire. Gazdele s-au distanţat decisiv iar până la urmă s-a încheiat cu o diferenţă mai mare în jocul 2.

Principalul marcator al SCM-ului a fost americanul Sherwood Brown, cu 18 puncte. Conaţionalul acestuia, Garlon Green a fost coşgheterul orădenilor, cu 17 puncte. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor, care au încheiat astfel azi şi sezonul „pandemic” au fost: Komatina 12 pt., Mirkovic 12, Mijajlovic 10, Dragoste 6, Pesakovic 5, Mocriţchi 3, Gajic 2 şi Lazar 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.