Sediu nou pentru Avocatul Poporului, biroul Timișoara

Sediu nou pentru Avocatul Poporului, biroul Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Biroul Teritorial Timişoara al Instituției Avocatului Poporului va funcționa în alt sediu. Astfel, noua sa locație va fi pe Bd. Republicii nr. 12, în clădirea Camerei de Conturi Timiș.

Biroul Teritorial Timişoara al Instituției Avocatului Poporului a funcționat, de la înființarea sa în 2007 până în prezent, în Palatul Administrativ.

Avocatul Poporului își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile art.


58-60 din Constituția României și respectiv Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea Avocatului Poporului având competență teritorială în județele Timiș, Arad și Caraș Severin.

Instituția Avocatul Poporului este o autoritate autonomă și are drept scop apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români.

Avocatul Poporului soluționează petițiile înaintate de persoanele lezate prin încălcarea drepturilor sau libertăților cetățenești de către autoritățile administrației publice, mediind conflictele dintre cetățean și administrația publică.

Persoanele interesate pot contacta zilnic un consilier al Avocatului Poporului la noua adresă din Timișoara, Bd. Republicii nr. 12, pe mail la adresa avptimis@avp.ro sau la telefon/ fax nr. 0256.220321.

Audienţele la noul sediul al Biroului Teritorial Timișoara al Avocatului sunt momentan suspendate în perioada pandemiei, urmând a fi reluate imediat ce condițiile o vor permite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.