Șofer timișorean fără permis și cu plante de canabis în mașină, prins...

Șofer timișorean fără permis și cu plante de canabis în mașină, prins de polițiștii arădeni după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Rutier Arad au încercat să oprească un autoturism care se deplasa între Ghioroc și Șiria, însă șoferul nu a oprit la semnalele acestora. Oamenii legii au pornit în urmărire, l-au prins pe fugar după ce acesta a ajuns cu mașina într-un șanț, și au avut o mare surpriză când au văzut ce transporta acesta.

„În după-amiaza zilei de 16 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un autoturism care se deplasa pe D.J.


708/B, dinspre Ghioroc spre Șiria. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuând deplasarea. Polițiștii au urmărit autoturismul până în localitatea Cuvin, unde autoturismul s-a răsturnat într-un șanț, fără a rezulta victime. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui timișorean de 27 de ani, care avea permisul de conducere suspendat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. În urma controlului autoturismului, în habitaclu au fost găsite opt plante cu aspect de canabis cu înălțimea de aproximativ un metru și patru grame se substanță uscată, culoare verde-oliv, cu miros înțepător, la fața locului fiind solicitați polițiștii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor”, a transmis IPJ Arad.

Plantele și substanța uscată au fost ridicate în vederea expertizării, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. Se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa foto: Facebook / AradTraffic

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.