Spitalul Militar din Timișoara pregătește o campanie de vaccinare anti-COVID în școli

Spitalul Militar din Timișoara pregătește o campanie de vaccinare anti-COVID în școli

0
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș și-a anunțat instituțiile din subordine că pot participa la o campanie specială de vaccinare organizată de Spitalul Militar din Timișoara.

„Spitalul Clinic Militar de Urgență «Dr. Victor Popescu» – Timișoara intenționează demararea unei campanii de vaccinare împotriva SARS-COV2, în unitățile de învățământ din județul Timiș, prin intermediul echipelor mobile, pentru elevii cu vârsta de peste 16 ani, respectiv pentru personalul unităților de învățământ, care nu au fost vaccinați până acum”, spune mesajul transmis de ISJ Timiș către școli.

În primă fază, „publicul țintă” al campaniei va fi informat privind posibilitatea de a se vaccina la școală, urmând ca pentru elevii minori (însă doar cei peste 16 ani) care doresc acest lucru să fie colectate acordurilor scrise ale părinților / reprezentanților legali, cu cel puțin o zi înainte de desfășurarea vaccinării.

Informarea precizează că minorii în vârstă de peste 16 ani care doresc să se vaccineze vor fi inoculați cu serul Pfizer, în timp ce majorii pot opta pentru trei variante: Pfizer, Astra Zeneca și Johnson&Johnson.


Unitățile de învățământ or fi informate din timp cu privire la data și ora programate pentru vaccinare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.