Timișoara în Era Electro-Mobilității, expoziție la Iulius Town. Teatru de păpuși pentru...

Timișoara în Era Electro-Mobilității, expoziție la Iulius Town. Teatru de păpuși pentru copii, în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Industria mașinilor electrice începe să capete din ce în ce mai multă amploare în România. Dacă te gândești și tu să achiziționezi un autovehicul environment-friendly, ești așteptat weekend-ul acesta la Iulius Town, unde va avea loc expoziția Timișoara în Era Electro-Mobilității.

Reprezentanți importanți din piața mașinilor electrice și hibride sunt pregătiți să îți răspundă la orice curiozitate pe care o ai. În același timp, în Iulius Gardens revin sesiunile de teatru de păpuși, iar Scufița Roșie îi întâmpină, în acest sfârșit de săptămână, pe cei mici.

Timișoara în Era Electro-Mobilității are loc în perioada 14 – 16 mai 2021, iar Iulius Town va deveni un „showroom” atipic, unde vor fi expuse peste 20 de mașini electrice și hibride. În funcție de preferințele tale, reprezentanții din industria auto te vor ajuta să îți alegi modelul potrivit nevoilor tale.

Expoziția se va desfășura atât în Iulius Gardens, cât și în Iulius Mall, iar pasionații de mașini vor putea descoperi gamele electrice și hibride propuse de cele mai importante mărci auto, precum: Opel, Citroen, Ford, Fiat, Jaguar, Renault, Peugeot, Kia, Land Rover, Honda, Mercedes-Benz, Toyota și Skoda.

Dacă mereu ești pe fugă sau nu vrei să stai prea mult timp în trafic, vino la Timișoara în Era Electro-Mobilității și află detalii și despre cele mai fiabile modele de mopede și trotinete electrice.

Expoziția este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Timișoara: Autoglobus 2000, Silver Motors, Expressline, AutoKlass, Casa Auto, Toyota Romania, Auto Romania, Auto Europa, Porsche Timişoara, Mega Group și Have Green Fun.

Acest weekend aduce surprize și pentru cei mici: reîncep sesiunile de teatru de păpuși, în Iulius Gardens.


Duminică, 16 mai, de la ora 11.00, copiii vor participa la piesa „Să ne jucăm de-a Scufița Roșie”, unde vor afla peripețiile prin care trece fetița pentru a ajunge la casa bunicii. Intrarea este gratuită, însă locurile sunt limitate, pentru a menține distanțarea fizică. În caz de condiții meteorologice nefavorabile piesa de teatru se va reprograma.

Urmărește pagina de Facebook Iulius Town pentru a fi la curent cu noutățile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.