Timișoara, fruntașă într-un top al comunicării transparente a bugetului local

Timișoara, fruntașă într-un top al comunicării transparente a bugetului local

2
DISTRIBUIȚI

Funky Citizens a făcut o analiză a transparenței bugetelor de municipii pe anul 2021, care plasează Timișoara pe locul 1 în topul administrațiilor locale ce și-au comunicat bugetele transparent și într-un format accesibil pentru cetățeni.

„Ne bucură și ne însuflețește acest semnal pozitiv și, în numele echipei din Primăria Timișoara și al voluntarilor care au lucrat la acest buget și la punerea lui în dezbatere, vă mulțumesc. Munca voastră de analiză e un efort esențial pentru deschiderea progresivă a administrațiilor către cetățeni.


Contați pe noi că ascultăm cu atenție feedbackul societății civile și al comunității locale”, a transmis, vineri, primarul orașului.

Dominic Fritz a mai precizat că transparența bugetară nu e un capriciu.

„E administrația pe care o merită Timișoara și e singurul fel în care știm să lucrăm în serviciul timișorenilor: bazat pe date, planificat riguros, proiectat cu viziune. Și da, parte din viziune e și o rețea de trotuare impecabile dar nu peticite de azi pe mâine, ci parte a unui plan coerent, de aceea e nevoie de răbdare din partea tuturor”, a mai adăugat Fritz.

Găsiți analiza Funky Citizens aici: https://funky.ong/transparenta-bugetelor-de-municipii/

2 COMENTARII

  1. Daca asta e transparenta mult clamata, si daca astea is criterii de evaluare, atunci e pentru cei cu IQ sub 70. Nici macar corporatistii(votantii vostri adica) care cei mai spalati pe creier nu pot lua de bun asa ceva, or fi vazut/avut si ei niste KPI macar vag result oriented

    Executia bugetara s o vedem, pe ce se duce fiecare leu, nu faptul ca e in nu stiu ce format o vrajeala de impartire pe domenii a bugetului.

    Fritz, RUSINE!
    Funky citizens, sunteti niste pluserei jalnici, chiar nu gasiti macar o realizare cat de cat serioasa cu ce sa va laudati intre voi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.