Tragedie la ieșirea din Timișoara. Un mort și trei răniți în urma...

Tragedie la ieșirea din Timișoara. Un mort și trei răniți în urma unui carambol provocat de un taximetrist UPDATE Ce a stabilit Poliția

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu scurt timp pe Calea Șagului, în dreptul Parcului Industrial Incontro. Șoferul unui taximetru înmatriculat în Caraș-Severin, care se îndrepta dinspre Șag spre Timișoara, a intrat pe contrasens, conform declarației martorului, șoferul unui camion.

„Cred că a adormit la volan pentru că într-un metru m-am trezit că intră brusc în mine. Am rămas fără roata din față stânga”, ne-a declarat șoferul camionului.

În urma impactului, șoferul camionului a pierdut controlul asupra volanului, în acesta intrând un autoturism Volkswagen.

În urma impactului, șoferul din Caraș-Severin a decedat pe loc.

Alte trei victime au fost descarcerate de echipele ISU Banat și transportate de urgență la spital.

Circulația în zonă este deviată pe șoseaua de lângă DN6.


La fața locului, mai multe echipaje de la Poliția Rutieră fac cercetări.

UPDATE Poliția Timiș a anunțat că ”un bărbat de 60 de ani, conducea un autoturism pe DN 59, din direcția Sag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitara condusă de un bărbat de 50 ani. În urma impactului autoutilitara a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 51 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul conducătorul auto de 60 de ani și rănirea grava a unui bărbat și a unei femei, de 46 și 49 de ani, pasageri în autoutilitară. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Se fac verificări cu privire la cauzele și condițiile producerii accidentului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.