Trei evenimente cu elevii de la Școala de Artă, în această săptămână,...

Trei evenimente cu elevii de la Școala de Artă, în această săptămână, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Școala de Artă din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș oferă în această săptămână nu mai puțin de trei evenimente ale căror protagoniști vor fi cei mai buni și talentați cursanți, câștigători la diverse specializări și categorii de vârstă, ai concursului online desfășurat în prima parte a acestui an.

Primul eveniment, vernisajul expoziției „Mirabilul joc al formei și al culorii”, care prezintă lucrările a 35 de cursanți de la specializările Arte Plastice și Vizuale, va avea loc marți, 25 mai, ora 16,00, în sala festivă a CCAJT, iar o oră mai târziu va începe spectacolul „Gânduri, dansuri și armonii”, la care vor lua parte 24 de cursanți, însoțiți de profesorii coordonatori de la specializările pian, vioară, muzică ușoară, dans modern și balet.


În 27 mai, de la ora 17,00, în sala de spectacole a CCAJT va avea loc spectacolul „Un cântec pentru fiecare”, în care 16 cursanți de la grupele de muzică populară, saxofon și orgă electronică, alături de profesorii lor, vor evolua pe ritmuri populare și electronice.

Managerul CCAJT, Liliana Laichici, consideră că aceasta este „cea mai bună modalitate de a-i recompensa și promova pe cei mai talentați, ambițioși și harnici cursanți ai noștri, în speranța că rezultatele lor bune și evoluția lor profesională îi vor motiva și pe alți tineri să devină cursanți ai Școlii de Artă”.

Sala de spectacole va fi ocupată la jumătate din capacitate dar cele două spectacole vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a Școalii de Artă. Intrarea la spectacole se va face pe bază de invitații oferite de organizatori, iar cei prezenți la evenimente vor respecta toate normele sanitare în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.