Un apropiat al lui Dominic Fritz a câștigat concursul pentru postul de...

Un apropiat al lui Dominic Fritz a câștigat concursul pentru postul de șef de cabinet al primarului

0
DISTRIBUIȚI

dan resitnec vot

Consilierul local Dan Reșitnec, al cărui nume a fost vehiculat și pentru funcția de prefect, a câștigat concursul organizat de Primăria Timișoara pentru postul de șef la Biroul Asistare Primar.

Dan Reșitnec, președintele USR Timișoara, a fost singurul candidat la concurs.

„E timpul ca o parte din noi să ne asumăm o intrare full time în administrație, chiar dacă asta poarte veni uneori cu anumite sacrificii personale, de timp, financiare sau de flexibilitate.


În același timp e nevoie de tot suportul pe care îl putem da echipei din Timișoara, pentru că mare parte din succesul nostru ca partid se va lega de reușita echipei din Primăria Timișoara.  Am decis că este momentul să fac o schimbare de carieră și să concurez pentru o poziție unde aptitudinile mele pot ajuta cel mai mult această echipă, unde pot îmbina skillurile mele manageriale cu experiența politică dobândită de-a lungul timpului. Începând de săptămâna viitoare voi veni în Primărie pe poziția de Șef de cabinet al primarului, poziție câștigată prin concurs public. Prin această poziție îmi doresc să facem un pas spre o legătură mai strânsă între Primărie si partid, spre o informare și un feedback mai rapid pe care voi, membri USR PLUS, pe bună dreptate l-ați cerut”, le-a transmis Reșitnec membrilor USR PLUS într-un grup de Facebook.

Dan Reșitnec a declarat pentru Pressalert.ro că va demisiona din Consiliul Local Timișoara înainte de a semna contractul de muncă. Următorul pe listă este David Emanuel, așadar acesta i-ar putea lua locul în CLT. „Am luat această decizie pentru că pot să îmi pun în valoare experiența de managament dobândită în privat”, ne-a spus Reșitnec, care a lucrat anterior în domeniul IT la o companie multinațională. Consilierul local USR-PLUS Dan Reșitnec a luat la proba scrisă 84,66 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.