Un șofer drogat și doi bărbați fără permis, depistați în trafic de...

Un șofer drogat și doi bărbați fără permis, depistați în trafic de polițiștii timișeni. Ce au mai scos la iveală controalele

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați, de 26, 48 și 57 de ani, care au comis infracțiuni rutiere.

Duminică, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Cenad, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive.

De asemenea, în urma verificării în baza de date a rezultat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive” și „conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Tot duminică, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel au depistat un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Șipet, fără a poseda permis de conducere.


În cauză a fost întocmit dosar penal.

În urma verificării în baza de date a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

De asemenea, tot duminică, agenții Secției 9 Poliție Rurală Jebel au depistat un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 693 B din localitatea Liebling fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.

Potrivit IPJ Timiș, în perioada 24 – 30 mai, polițiștii de la Rutieră au acționat pe principalele artere din județul Timiș și au dat 1.099 de amenzi.

Dintre acestea, 618 au fost pentru nerespectarea vitezei legale,  32 pentru nerespectarea legislației rutiere de către pietoni și 27 pentru nerespectarea legislației rutiere de către bicicliști.

Totodată, au fost reținute 134 de permise de conducere dintre care: 45 pentru depășirea cu mai mult de 51 km/h a limitei legale de viteză, 26 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 17 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.

De asemenea, au fost constatate 23 de infracțiuni la regimul circulației rutiere dintre care: șase pentru conducere fără permis de conducere sau cu dreptul de a conduce suspendat, zece pentru conducere sub influența alcoolului, șase pentru conducere sub influența drogurilor și unul pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.