USR-istul Trifan preia abordarea Robu: „Motto-ul meu personal este câinii latră, caravana...

USR-istul Trifan preia abordarea Robu: „Motto-ul meu personal este câinii latră, caravana merge”

2
DISTRIBUIȚI

 

 

Întrebat despre relația tensionată din cadrul alianței PNL-USR PLUS, senatorul de Timiș Raoul Trifan de la USR PLUS a declarat, miercuri seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE: „Nu cred că la final de mandat aceste dezbateri mai mult sau mai puțin aprinse sunt importante. Eu cred că la final oamenii ne vor evalua strict în baza lucrurilor pe care noi le-am promis în campanie, ne-am luat niște angajamente față de electorat și peste trei ani trebuie să le fi livrat. E mai important decât cine cu cine se ceartă și care sunt mizele de moment în coaliția de guvernare. Într-adevăr, sunt niște asperități, le vedem cu toții, dar cred că partenerii au puterea să treacă peste ele, să lucreze la niște soluții, să meargă mai departe și să livrăm tot ce ne-am pus în acel program”.

Raoul Trifan a mai spus că dacă ne uităm în urmă la toate coalițiile care au guvernat țara întotdeauna este ușor să găsești lucruri care să le dezbine, să apară dezbateri aprinse.

„Este mai greu să găsești lucruri comune, pe care să clădești.


Eu prefer să merg pe calea aceasta a construcției. Am observat că unii dintre partenerii noștri sunt într-o continuă campanie electorală. Motto-ul meu personal este „câinii latră, caravana merge” nu în sens peiorativ. Cred că trebuie să ne concentrăm pe ce am promis să facem pentru electorat și să nu dăm apă la moară replicilor contondente pentru că este mult mai important să construiești și să mergi pe partea aceasta pozitivă. Cred că timpul pentru campania electorală a trecut, suntem în acest ciclu de trei ani în care nu avem niciun fel de alegeri. Dacă nici acum nu este timpul să construim, când este? Trebuie să construim în acești trei ani, să lăsăm disputele”, a declarat Raoul Trifan, miercuri seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Senatorul de la USR PLUS a mai precizat că nu crede că există diferențe mari de opinii în Primăria Timișoara. „Administrația per total face pași înainte”, a fost de părere Trifan. Acesta a susținut că „nu trebuie să semănăm cu vechile partide și trebuie să fim corecți față de cei care ne-au ales și eu cred că asta facem, ne achităm onorabili față de electorat.”

2 COMENTARII

  1. Vă achitați pe dracul! Impostori incompetenți. Cine e acest Raoul? O nulitate. Nu a făcut nimic în viață dar e senator în România. În comparație cu el, Robu e un geniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.