Vicepreședintele Cristian Moș, nemulțumit de cum se lucrează pe șantierele de la...

Vicepreședintele Cristian Moș, nemulțumit de cum se lucrează pe șantierele de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a mers, marți, într-o vizită neanunțată în Moșnița Nouă și Dumbrăvița, unde se lucrează la extinderea drumurilor la patru benzi. Moș a transmis apoi că nu este mulțumit de ce a găsit la fața locului.

„Era lui „Las’ că merge și așa” la Consiliul Județean Timiș s-a terminat! Ieri am fost într-o vizită neanunțată pe cele două șantiere. Am găsit zone prost semnalizate, lucrări neprotejate, porțiuni din lucrări care încă nu seamănă cu ceea ce se cere în proiect”, a precizat Moș.

Din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, responsabil de drumurile județului, acesta spune că nu vrea să accepte să se mai lucreze ca până acum. Cristian Moș a cerut de urgență remedierea neregulilor legate de indicatoarele temporare, semnalizarea șantierelor și organizarea de șantier.

Totodată, el le-a cerut constructorilor să-și adapteze programul de lucru astfel încât în timpul orelor de vârf, când timișenii se deplasează spre și dinspre serviciu, circulația utilajelor grele să nu încetinească și mai mult traficul care este oricum afectat în această perioadă.

„Colegii mei din Direcția Tehnică vor transmite periodic spre mass-media locală zonele care trebuie evitate și traseele alternative, acolo unde acest lucru este posibil. Știu că orice șantier produce, temporar, unele neplăceri – e firesc – dar asta nu înseamnă că nu trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca ele să fie cât mai ușor de suportat de către voi, beneficiarii. Voi continua să verific șantierele din județ cu maximă seriozitate.


Ca de fiecare dată vă rog și pe voi: dacă semnalați orice neregulă pe drumurile județene, să mi-o comunicați printr-un mesaj aici în online”, a mai transmis vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.