Wizz Air anunță redeschiderea treptată a 27 de rute din România către...

Wizz Air anunță redeschiderea treptată a 27 de rute din România către nouă țări europene

0
DISTRIBUIȚI

Compania Wizz Air a anunțat vineri că va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinații din nouă țări.

Astfel, zborurile vor fi reluate până în data de 6 iunie. Țările spre care se vor relua zborurile sunt Germania, Italia, Spania, Elveția, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franța și Malta.

„Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Iași, Sibiu, Bacău, Craiova și Suceava către destinații populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneția Treviso, Catania și Milano sau Memmingen și Frankfurt-Hahn.


Din nou, Wizz Air își demonstrează reziliența prin acest anunț și reconectează România cu Liverpool, Edinburgh și Birmingham, dar și cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva și Malta”, se arată într-un comunicat al companiei.

„Suntem entuziasmați să anunțăm redeschiderea a 27 de rute din România, oferind destinații diversificate pentru toate ocaziile, în scop de afaceri sau de vacanță. Cu numeroase rute redeschise peste tot în Europa, Wizz Air își dovedește reziliența și angajamentul de a oferi alternative convenabile și sigure pentru zboruri”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Wizz Air dă asigurări că pasagerii și echipajul zboară în condiții de siguranță. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență, au transmis reprezentanții companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.