Zeci de percheziții la contrabandiști de țigări din Arad și Timiș. Ce...

Zeci de percheziții la contrabandiști de țigări din Arad și Timiș. Ce au găsit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat ieri 38 de percheziții, în județele Timiș și Arad, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă. 10 mandate de aducere au fost puse în executare.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2020 – mai 2021, persoanele în cauză ar fi achiziționat țigarete, care provin din Ucraina, Moldova și Serbia, pe care ulterior le-ar fi comercializat în județul Timiș. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 34.769 de pachete de țigarete netimbrate, 91.283 de lei și 35 de litri de alcool”, spune comunicatul IPJ Timiș.

Nouă persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților în vederea luării măsurilor legale.

La activități, au participat polițiștii inspectoratelor de poliție județene Timiș și Arad, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, polițiști ai S.R.P.T.


Timișoara, precum și jandarmi ai inspectoratelor de jandarmi județene Timiș și Arad. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.