Zeci de percheziții la traficanți de droguri din Ardeal. Ce au găsit...

Zeci de percheziții la traficanți de droguri din Ardeal. Ce au găsit oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia au efectuat ieri un număr de 34 de percheziții domiciliare pe raza județelor Alba, Cluj și Brașov, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„În cauză s-a reținut faptul că inculpații au procurat, deținut, transportat și comercializat droguri din categoria celor de risc (canabis), de mare risc (comprimate MDMA), precum și substanțe cu efecte psihoactive, către consumatori de pe raza județelor Alba și Cluj.


În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, muguri de cannabis, precum și 100.000 de lei. La data de 25 mai 2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de cinci inculpați, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj, BCCO Mureș, BCCO Brașov, al lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba și al jandarmilor din cadrul IJJ Alba, IJJ Cluj și BMJ Mureș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Oamenii legii fac precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.