Alegeri interne la USR PLUS Timișoara. Cine sunt cei doi candidați pentru...

Alegeri interne la USR PLUS Timișoara. Cine sunt cei doi candidați pentru funcția de președinte

0
DISTRIBUIȚI

USR PLUS Timișoara a anunțat că 1.050 de membri sunt așteptați la urne, începând de astăzi, pentru primele alegeri interne după fuziunea dintre partidele USR și PLUS. Alegerile sunt directe și vor avea loc la sediul USR PLUS din capitala Banatului.


Astfel, membrii vor desemna prin vot președintele filialei Timișoara, vicepreședinții și membrii Biroului Local și delegații pentru conferința județeană unde va fi ales președintele USR PLUS Timiș, Biroul Județean și delegații pentru congresul național.

„Comisia electorală din Timișoara a validat candidaturile, pentru care membrii aveau obligația să transmită un CV profesional, însoțit de o prezentare a activității politice și de un program. Pentru președinția filialei Timișoara și-au anunțat candidatura Sorin Șipoș, șeful campaniei electorale al lui Dominic Fritz pentru alegerile de anul trecut, și Mircea Vancia, membru în Biroul Județean PLUS, responsabil de Organizare. Amândoi candidații, antreprenori și manageri de echipe, și-au prezentat intern programele pentru filială. Pentru Biroul Local, conducerea executivă a filialei Timișoara, au fost validate 35 de candidaturi, iar pentru delegați s-au înscris 275 de membri”, a transmis filiala Timișoara a partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.