Alertă cu bombă la Arad, la câteva zile după ce un om...

Alertă cu bombă la Arad, la câteva zile după ce un om de afaceri a fost asasinat cu un dispozitiv exploziv. O valiză suspectă a fost lăsată în fața Palatului Copiilor UPDATE Alarmă falsă

1
DISTRIBUIȚI

Alertă cu bombă în orașul Arad. O valiză suspectă a fost lăsată în fața Palatului Copiilor. Zona a fost blocată de polițiști și de pirotehniști.

Incidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe de la Poliție, Jandarmerie și SMURD.

Aceștia au izolat zona pentru a le permite pirotehniștilor să acționeze.


La fața locului se află o echipă pirotehnică de la IPJ Timiș și specialiști SRI.

„Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției. Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI”, a transmis IPJ Arad.

Autoritățile sunt în alertă, mai ales că incidentul se produce la doar câteva zile după ce un om de afaceri din Arad a murit în urma unei explozii care a fost provocată de un dispozitiv montat într-o mașină.

UPDATE Conform aradon.ro, este vorba despre o alertă falsă, iar valiza aparține unui bărbat care a uitat-o acolo și a revenit la fața locului să o recupereze după ce a văzut în presă mobilizarea de forțe.

Sursa foto: aradon.ro

1 COMENTARIU

  1. tot va alarmati pentru bombe in valiza, desi asta deja e un cliseu, autoritatile dracului ratate ce sunteti. cand e sa sara in aer, sa fiti voi siguri ca NU o sa fie dintr-o valiza. cretinii dracu’!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.