Alerte de ultimă oră – coduri roșu, portocaliu și galben pentru Hunedoara,...

Alerte de ultimă oră – coduri roșu, portocaliu și galben pentru Hunedoara, Caraș Severin și Timiș. Care sunt localitățile vizate

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au lansat, în această seară, mai multe alerte meteo de ultimă oră pentru județele din vestul țării. Primul este un cod portocaliu de vreme severă imediată pentru județele Caraș-Severin și Timiș, valabil până la ora 21.00, așteptându-se averse care vor cumula 35…40 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.


În județul Caraş-Severin este vizată localitatea Rusca Montană, iar în Timiş – Nădrag, Tomești, Fârdea, Pietroasa și zona de munte.

Un cod roșu cu averse torențiale care vor cumula peste 40 – 50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină a fost anunțat pentru localitățile din județul Hunedoara Hațeg, Pui, Râu de Mori, Sântămăria-Orlea, Sălașu de Sus, Densuș, Totești, Răchitova, Sarmizegetusa și General Berthelot. Alerta este valabilă până la duminică la 00,30.

Un alt cod galben de vreme rea intră în vigoare de la 21,40 până la 22,30, așteptându-se intensificări ale vântului, grindină, descărcări electrice,averse care vor cumula 20 – 25 l/mp pentru localitățile din Timiș Coșteiu, Belinț, Bethausen, Dumbrava, Traian Vuia, Balinț, Mănăștiur, Bârna, Ohaba Lungă, Bara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.