Amalia Gaiță a lansat o versiune live a unei piese, la cinci...

Amalia Gaiță a lansat o versiune live a unei piese, la cinci ani după primul concert: „Muzica, pentru mine, e un exercițiu zilnic de recunoștință“

0
DISTRIBUIȚI

Amalia Gaiță a lansat o versiune live a piesei „Deep Shadow“, noua variant a compoziției fiind lansată cu ocazia împlinirii a cinci ani de la primul concert susținut de artistă alături de colegii săi de trupă.

„Am împlinit cinci ani de trupă cu Adrian, Mihai și Vlad, ținuți în grijă de veșnic responsabila Cristina și purtați în toate zările de prietenii muzicii noastre, cei care au simțit ceva în/cu noi. Sunt nostalgică, emoționată și mai ales recunoscătoare pentru proiectul acesta, pentru băieții din trupă, pentru Cristina, pentru oamenii din jurul meu care ne-au susținut cum au putut mai bine. Am crezut de la bun început în munca noastră, în ce ne dorim să dăruim. Parcă a fost ieri prima repetiție în cămăruța pe care am antifonat-o special, am băut ceai și am mâncat pizza homemade. N-am avut timp să ne cunoaștem de dinainte, noi patru ne-am cunoscut mai întâi prin muzică.


Cred că asta ne-a descoperit ce era esențial despre fiecare. De un an și, mă gâdilă gâtul de câte aș cânta și povesti, dar aștept cuminte să ne revedem când și cum știm noi mai bine. Câte s-au întâmplat în afară, atâtea s-au întâmplat înăuntru, și câte zile, atâta muzică. Days with deep shadows and nights with incredible light. Nu întâmplător și titlul piesei pe care am ales să o lansez azi, în varianta ei live, «A deep shadow». Pentru că umbrele sunt și ele un loc în sine, de cunoscut și recunoscut, de trăit și de cântat. Primul nostru album, «Melting Sun», le conține pe amândouă, lumina care întâlnește umbra și cântă împreună, funk, rock, jazz, ce-or mai cânta. Muzica, pentru mine, e un exercițiu zilnic de recunoștință. Mulțumesc celor care ne însoțesc pe drum. Sărbătorim cei cinci ani împreună în următorul nostrum concert, pe data de 26 iunie, la Samfest Jazz, în Satu Mare“, spune artista.

La sfârșitul anului 2017, Amalia Gaiță a lansat albumul de debut, „Melting Sun”, alături de trupa din care fac parte Mihai Moldoveanu la bas, Adrian Şchiopu la tobe şi Vlad Cotruş la chitară. Alături de numeroase concerte susținute în cluburi, Amalia a evoluat în cadrul unor festivaluri de renume din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.