Amânările au continuat în dosarul insolvenţei lui ACS Poli. Schimbare la capitolul...

Amânările au continuat în dosarul insolvenţei lui ACS Poli. Schimbare la capitolul creditori

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Poli Timişoara / Facebook

S-a depăşit un nou termen în dosarul insolvenţei clubului de fotbal ACS Poli, a treia în decurs de două săptămâni. Totuşi luna iunie ar putea fi decisivă, căci până la 1 iulie, următorul termen, cei care se ocupă de destinele societăţii trebuie să rezolve câteva probleme.

Speţa de la Tribunalul Timiş în privinţa lui ACS Poli a mai suferit noi amânări, din 20 în 25 mai, apoi până ieri. Nici ieri nu s-a ajuns la o concluzie definitivă: faliment sau aprobarea unui plan de reorganizare. Totuşi, s-a publicat o soluţie „pe scurt” interesantă, în care se anunţă că, practic, Primăria va fi înlocuită în mod provizoriu de ANAF pe lista creditorilor.

O altă precizare e despre cererea de intrare în faliment, cel mai probabil deznodământ, clubul trebuind să depună balanţele de verificare primului trimestru al anului 2021, precum şi ultimul bilanţ al societăţii debitoare.

Iată mai jos soluţia pe scurt:

„Dispune înlocuirea în mod provizoriu, în comitetul creditorilor, a creditorului Municipiul Timişoara, prin Primar, cu creditorul ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE TIMI?.


Dispune administratorului judiciar sa convoace în termenul cel mai scurt adunarea creditorilor pentru confirmarea acestuia ca membru în comitetul creditorilor sau pentru alegerea unui alt membru. Redeschide dezbaterile asupra cererii de intrare în faliment, apreciind necesara completarea probatoriului, sens în care se va dispune citarea administratorului judiciar şi a administratorului special cu menţiunea de a depune balanţele de verificare aferente lunilor ianuarie – aprilie 2021 şi ultimul bilanţ al societăţii debitoare. Termen 01.07.2021 cu citarea creditorilor prin B.P.I., şi a debitoarei prin administrator judiciar şi administrator special cu menţiunile corespunzătoare”

Pe teren, ACS Poli a încheiat sezonul 2020-21 al Ligii 3 pe locul 6, la mijlocul clasamentului. La finalul sezonului pe pagina clubului a apărut un comunicat al administratorului special Petre Muşat în care s-a vorbit de dificultăţile ultimei perioade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.