Anchetă penală la Liceul Alimentar din Timișoara, după ce o elevă a...

Anchetă penală la Liceul Alimentar din Timișoara, după ce o elevă a fost agresată de două colege. Conducerea școlii, schimbată din funcție

0
DISTRIBUIȚI

IPJ Timiș a anunțat deschiderea unui dosar penal într-un caz de agresiune petrecut la Liceul Alimentar din Timișoara, în timpul orelor de curs, într-un laborator.

Conform tion.ro, incidentul s-a petrecut luni, 7 iunie, iar în imagini se vede cum minora este ținută pe un scaun, colegele ei o bruschează și o amenință cu bătaia, iar mai apoi o batjocoresc.


Între timp, alți colegi, doi băieți, martori la întâmplare, filmează cum cele două fete o chinuie pe adolescenta de 15 ani.

„În urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență în cursul zilei de ieri, în care o minora în vârstă de 15 ani a fost agresată de către alte 2 adolescente de 15 și 18 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Secției 4 Poliție Urbană Timișoara se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul, iar conducerea liceului, adică directoarea și directoarea adjunctă, au fost eliberate din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.