Angajați detașați din Arad și Bihor la Serviciul Înmatriculări Auto din Timișoara,...

Angajați detașați din Arad și Bihor la Serviciul Înmatriculări Auto din Timișoara, după ancheta de corupție. Avertismentul ministrului de Interne

2
DISTRIBUIȚI

La nivelul județului Timiș există câteva vulnerabilități, iar corupția este un flagel care trebuie prevenit, iar când afectează sistemele publice trebuie activate mecanismele de control și de sancționare, a declarat, vineri, la Timișoara, ministrul de Interne Lucian Bode, care a avut o întâlnire cu structurile județene din minister.

„MAI dovedește că are un sistem imunitar funcțional.


Suntem primii care facem curățenie în propria ogradă. Nu voi tolera derapaje din sistem precum cel de la Serviciul Înmatriculări Auto, iar cei care vor greși vor plăti exemplar pentru faptele lor”, a afirmat ministrul de Interne la Timișoara.

Lucian Bode a spus și ce măsuri a luat în privința Serviciului Înmatriculări Auto, unde nouă agenți de poliție au fost arestați preventiv într-un dosar de luare de mită.

„Efectul este resimțit de populație. În consecință, am rechemat din concediu trei lucrători, care vor fi instruiți pe acest segment, la Înmatriculări. Am redistribuit personalul existent către Înmatriculări, am delegat doi agenți casieri din Arad și Bihor și vor veni în sprijinul structurii din Timiș.

Am încercat să transferăm parte din presiune către punctul de lucru de la Lugoj în aceste zile tocmai pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit și să aștepte prea mult. Practic s-au operaționalizat înmatriculările provizorii, iar ghișeele de înmatriculări definitive vor fi operaționale de săptămâna viitoare la nivel normal”, a afirmat ministrul de Interne Lucian Bode.

2 COMENTARII

  1. Nu sunt din banat nici timișoara dar cauza acestor probleme vine in mare parte de la oltenii veniti aici,acesti oameni nu au morala.si caracter de.foarte multe ori.Nu spun ca nu sunt exceptii dar in general sunt oameni rai si imorali

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.