Apă întreruptă și presiune scăzută în trei localități din Timiș

Apă întreruptă și presiune scăzută în trei localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În intervalul 21-25 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Cenad se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Marți, 22 iunie, între orele 9-15, în localitățile Șemlacu Mare și Șemlacu Mic se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a rezervorului.


Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

În intervalul 22-23 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Giulvăz se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.