„Artiștii cântători“ ai Timișoarei se adună în fiecare joi la serile Manufactura...

„Artiștii cântători“ ai Timișoarei se adună în fiecare joi la serile Manufactura Unplugged

0
DISTRIBUIȚI
Membrii formației Invader au cântat ieri seară la Manufactura Unplugged

După o perioadă de pandemie care a schimbat din toate balamalele societatea și implicit și industria muzicală, încet – încet, cu respectarea măsurilor recomandate de autorități, viața muzicală a orașului prinde din nou contur. Joi seara, la Manufactura, o parte dintre artiștii cântători ai orașului nostru s-au adunat în cel de-al doilea episod al evenimentului „Unplugged“.

„Povestea a inceput de la un telefon pe care l-am primit de la Benedek Robert, care mi-a propus să colaborăm. Așa s-a născut Manufactura Unplugged, care este copilul seriilor de Jam de la Soul, respectiv Acustic. Seara de joi este definită din două perspective.


Pe scenă avem oportunitatea artiștilor de a se strânge într-un număr mare, pentru a repeta sau pentru a încerca lucruri noi din diverse arii ale muzicii. Din punct de vedere al publicului, avem satisfacția oferită de faptul că fiecare seară este diferită. Printre cei care participă la aceste sesiuni se numără Mircea Goanță. El a venit în Timișoara prin 2014, și a făcut parte din proiectele Suddenfeel, The Usuals și Hazard. Lia Burg, fostă participantă la Vocea României pregătește un album, îl mai avem pe rapperul Dani Tudor, pe Ovidiu Dodo Moldovan, care cântă la clape sau pe Blințu Lucian. Îi încurajăm pe toți cei care își doresc să cânte unplugged să vină la aceste seri”, a spus Alex Galea, inițiatorul acestui eveniment.

Printre cei care au urcat ieri seară pe scenă s-au numărat și membrii formației Invader. „Formația înseamnă momentan Bogdan Pavel (tobe) si Alin Gherghe (chitară)… care suntem membri fondatori. După aproximativ patru ani de inactivitate am reușit să ne reunim și vrem să lansăm un nou album și să susținem concerte“, ne-a mărturisit chitaristul Alin Gherghe.

Înfiinţată în Lupeni în 2013 şi influenţată de death metal-ul unor formaţii precum At The Gates, Hypocrisy, Dark Tranquillity sau Carcass, trupa Invader a înregistrat albumul de debut „Sons of a dying Sun“ în 2016, la Consonance Studio din Timişoara, materialul fiind mixat şi masterizat de Huppogramos şi Sol Faur (Dordeduh).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.