ASU Politehnica s-a reunit cu 34 de jucători. Pierderi, dar şi noutăţi...

ASU Politehnica s-a reunit cu 34 de jucători. Pierderi, dar şi noutăţi în expectativă

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica s-a reunit azi pe caniculă la arena „Ştiinţa”. Noul antrenor, Dorin Toma, a avut 34 de jucători la prima şedinţă de pregătire, dintre care zece nume sunt din afara clubului. Alb-violeţii nu au anunţat noutăţi certe la capitolul sosiri, dar s-a modificat lista plecărilor.

Romario Rus ar putea continua la alb-violeţi până la urmă, ardeleanul fiind dorit la club de noul tehnician. Totuşi, numărul plecărilor a crescut, deoarece Ionuţ Cioinac şi Petre Ivanovici nu mai continuă alături de ASU Poli. Cel din urmă ar fi ajuns la un acord cu Poli Iaşi. Fără indoială „Pedro” e o pierdere importantă, el având patru goluri marcate in 24 de meciuri in ediţia trecută a B-ului.

Dintre cei zece jucători aflaţi deocamdată doar in pregătiri, cele mai notabile nume sunt cele ale lui Adrian Zaluschi şi Andrei Luduşan, primul e timişorean şi a activat ultima dată la Minaur, de unde provine şi Toma, iar celălalt e un atacant de la colega de eşalon Viitorul Pandurii.

“Am luat un prim contact cu jucătorii, atmosfera este una pozitivă, încercăm în aceste zile să luăm cele mai bune decizii asupra unor jucători. Primele zile sunt destinate jucătorilor din Centrul de copii şi juniori, pentru a alege cele mai bune soluţii pentru poziţiile Under 2001 şi 2003. Sâmbătă se va face un joc şcoală în care vom lua decizii asupra unor jucători pentru a continua cu noi pregătirea. Vor fi trei zile mai grele, în care vom reuşi să ne adaptăm şi la căldura care este afară şi la numărul de jucători care vor veni. Suntem numeric un lot mai mic şi încercăm în zilele următoare să aducem jucători la valoarea lotului care a fost şi pe care ni-i dorim să-i avem în sezonul următor. Sunt opt jucători (plecaţi), a plecat şi Ivanovici ieri, aşa că numărul lor a crescut. Sperăm să nu mai plece. Să rămână un nucleu de bază cât de cât, să reuşim să completăm lotul. Se mai poartă discuţii cu Pamfile, se mai poartă discuţii cu Romario Rus, care încă mai are contract. A fost o discuţie, am cerut să fie prezenţi jucătorii la lot, să nu ne pripim şi să luăm deciziile bune cu jucătorii care au fost aici şi se cunosc foarte bine”, a declarat „principalul” Dorin Toma.

Din lotul cu care Politehnica a încheiat sezonul trecut, nu mai fac parte: Pavle Radunovic, Stjepan Plazonja, Otto Hindrich, Sergiu Popovici, Jose Casado, Ionuţ Coadă, Ionuţ Cioinac şi Petre Ivanovici.

Jucătorii prezenţi la reunire:

George Păduraru, Călin Jurj, Nicolae Sofran, Denis Radu, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Alexandru Munteanu, Dorin Codrea, Romario Rus, Doru Andrei, Alin Ignea, Alin Manea, Mircea Axente, Tudor Moţiu, Robert Ehling, Lucian Gologan, Alexandru Gașpar (jucători care au făcut parte din lotul din sezonul trecut, ultimii patru fiind totodată juniori din propria academie); Dragoş Coroiu (Dumbrăviţa), Fabio Trip (Lipova), Răzvan Piţigoi (Ghiroda), Raul Vidrăsan (Ungheni), Vlad Bîte (Fortuna) (jucători reveniţi din împrumutul la alte formaţii);

De asemenea, în pregătiri la formaţia noastră au sosit următorii jucători: Adrian Zaluschi (Minaur, mijlocaş, 31 ani), Andrei Luduşan (Viitorul Pandurii, atacant, 25 ani), Bogdan Pop (CFR Cluj, mijlocaş-central stânga, n.


2001, sezonul trecut la Unirea Dej), Stefan Grimmer (Fortuna, mijlocaş, 2002), Robert Popeț (portar, 2001), Raul Popa (fundaş, 2000), Sinişa Sporin (fundaş/mijlocaş, 1998), Alex Dincă (mijlocaş, 1998), Sergiu Românu (mijlocaş, 2002), Robert Stoia (fundaş, 2000) (toţi de la ACS Poli).

Vizita medicală va fi efectuată mâine şi vineri. Sâmbătă e programat un joc-şcoală cu jucătorii aflaţi în probe iar  cantonamentul a fost stabilit între 5 şi 14 iulie pe plan local. Deocamdată sunt fixate trei partide amicale, cu Pobeda Star Bîsnov (10 iulie), Kikinda (Serbia, 17 iulie) şi Ripensia (24 iulie). Nu e exclus ca programul să mai sufere modificări.

UPDATE Primul amical va fi pe 30 iunie, în deplasare, cu Obilici Sânmartinu Sârbesc, formație reînființată pe principiile celor de la ASU Poli, cu membri cotizanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.