Încă trei plecări de la ASU Politehnica, toate din linia mediană

Încă trei plecări de la ASU Politehnica, toate din linia mediană

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru

ASU Politehnica a ajuns la şapte despărţiri din lotul cu care a încheiat stagiunea 2020-21. Ultimele plecări sunt cele ale mijlocaşilor Ionuţ Coadă, Romario Rus şi Jose Casado, ale căror contracte au expirat în această lună.

Coadă (24 ani) s-a numărat în stagiunea trecută printre jucătorii cei mai vechi din lotul alb-violet.


Severineanul, mijlocaş defensiv, dar şi fundaş la nevoie, a sosit la echipa bănăţeană de la UTA în vara lui 2017 şi a progresat treptat, atingând borna de 71 selecţii la nivelul Ligii 2, perioadă în care a şi înscris o dată, într-un joc cu Farul (scor 1-0). În sezonul trecut el a bifat 23 de apariţii în campionat şi a marcat două goluri în Cupă, unul cu Ghiroda şi unul altul cu Astra, deschizând scorul în jocul din optimi pierdut în cele din urmă cu 1-2.

Rus (26 ani) a sosit în iarnă de la Recea şi a înregistrat doar şapte apariţii. Mijlocaşul ofensiv a fost şi accidentat o scurtă perioadă şi nu a reuşit să impresioneze în mod special pe Bega.

Casado (33 ani) a fost jucătorul lui ASU Politehnica din luna septembrie a anului trecut. Venit de la Penya Deportiva (L3 Spania), ibericul cu trecut şi la Botoşani în Liga I nu a rupt nici el gura târgului, dar a marcat un gol important în play-off, asigurând în prelungiri succesul cu Dunărea Călăraşi, scor 2-1. Mijlocaşul central a totalizat 19 partide pentru alb-violeţi.

ASU Poli a ajuns astfel la şapte plecări în această vară. Primele patru au fost cele ale lui Sergiu Popovici, portarului Hindrich şi atacanţilor Plazonja (împrumuturi expirate ambii) şi Radunovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.