Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională. Opt medii de 10 în...

Au fost afișate rezultatele la Evaluarea Națională. Opt medii de 10 în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

evaluarea nationala

Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2021 au fost, marți, publicate. Rezultatele sunt publicat atât online cât şi la avizerele şcolilor în care copiii au susţinut examenele.


Pentru al doilea an rezultatele la Evaluarea Naţională sunt afişate într-un format anonimizat, care nu mai permite identificarea copilului cu nota primită. Pentru a obţine nota elevii vor completa codul primit la susţinere examenlui.

În județul Timiș au fost consemnate opt medii de 10 „curat”, după cum urmează: trei la Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara și câte una la Școala Gimnazială nr. 16, Școala Gimnazială nr. 7, Școala Gimnazială nr. 30, Școala Gimnazială nr. 18 și Școala Gimnazială Dumbrăvița. Din acest punct de vedere, județul este pe locul al treilea în țară, după Cluj (15 medii de 10) și București (13). Rezultatele pot fi consultate AICI.

Candidaţii pot depune contestații astăzi între orele 16:00 și 19:00, și mâine între orele 8:00 și 12:00. Rezultatele finale la Evaluarea Naţională vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie. Nota obţinută după contestaţie este nota definitivă, indiferent de punctajul obţinut, în plus sau în minus, faţă de nota acordată la evaluarea iniţială a lucrării. Această notă nu mai poate fi modificată şi reprezintă nota obţinută de candidat la proba respectivă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.