Autostrada vestului se blochează în DN7: se circulă în coloană la Șoimuș....

Autostrada vestului se blochează în DN7: se circulă în coloană la Șoimuș. Autoritățile recomandă ruta alternativă

1
DISTRIBUIȚI

Porțiunea lipsă din autostrada Lugoj – Deva dă bătăi de cap șoferilor care vin din centrul sau estul țării către frontiera de vest.


Centrul Infotrafic a anunțat că în această seară se circulă în coloană în zona localității Șoimuș, județul Hunedoara, unde autostrada se întrerupe iar traficul trece pe un drum național.

Potrivit polițiștilor, la ieşirea de pe autostrada A1 Sibiu către Deva, la kilometrul 366, în zona localităţii Şoimuş, se circulă în coloană din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 7 a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii rutieri recomandă șoferilor să folosească o rută alternativă. Astfel, aceștia sunt sfătuiți să aleagă ieşirea de pe Autostrada A1 de la kilometrul 354, în dreptul localităţii Simeria, urmând ca apoi deplasarea să fie continuată pe DN 7 către Deva.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Această porțiune era vitală…construim bucăți de autostradă în mijlocul țării și nu suntem în stare să legam ce este deja făcut…termenul de finalizare pt această bucată era 2016…mi aș dori actualul ministru al transporturilor măcar un drum să facă săptămânal pe această porțiune…râd de noi străini care vin în țară…nu cred că nu ați putea pune mai multe firme sa fie gata cât msi repede..dar dacă politicieni nu o folosesc..nu există interes…păcat ne pierdem timpul fin viață pe drumurile patriei…din cauza ……….știți foarte bine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.