Avocat către cei din gruparea Boncu: ”Dacă nu era Naslău în viaţa...

Avocat către cei din gruparea Boncu: ”Dacă nu era Naslău în viaţa voastră, voi eraţi bine mersi, și tu și Luci. Și mulţumeşte-i lui prostul ăla, Ionuţ!”

10
DISTRIBUIȚI

Discuțiile interceptate de DIICOT arată raporturile de putere din lumea interlopă timișoreană, dar și modul în care încearcă să se găsească explicații pentru problemele penale. În același dialog, purtat de Dragan Ilin, polițistul care ”sifona” informații către gruparea de crimă organizată, avocatul acestuia, Carin Antonescu, și Alin Huc, în care se vorbea despre planul de asasinare a jurnalistului Dragoș Boța și despre ce ”mare papagal” este interlopul Sorin Udrea s-a găsit și motivul pentru care liderul interlop Lucian Boncu are probleme penale.

Avocatul Carin Antonescu i-a explicat lui Alin Huc că ”dacă nu era Naslău în viaţa voastră, voi eraţi bine mersi, şi tu şi Luci! Și mulţumeşte-i lui prostul ăla, Ionuţ!”.


După câteva secunde cei doi au reluat discuția pe această temă.

Carin Antonescu :Eşti de acord că vi se trage de la Naslău!?

Alin Huc :Da! Dar şi de la Luci, şi de la gura lui Luci frate!

Carin Antonescu: Nu e adevărat! Dar cine avea treabă cu voi dacă nu exista Naslău? Cine s-a luat de Boncu? Că de tine nu s-a luat nimeni! De Boncu…

Alin Huc: Păi eu respect pe toată lumea frate…

Carin Antonescu: Cine s-a luat de Boncu până să fie Naslău? Îţi aduc aminte de când am plecat de la Poliţie şi m-ai condus până la birou. (neinteligibil) despre idiotul ăla, nu s-a liniştit.

Alin Huc i-a povestit că ”m-am dus la Muzeul Satului şi când să intru, m-am întâlnit cu un ospătar de la Galla, care mai venea la Galla la evenimente. Şi mi-a zis: Alin de ce n-ai venit la ziua lui Ionuţ, că s-o îmbătat ca o cârpă, o picat pe jos pe acolo. Zic cum p…a mea s-o îmbătat, că eu n-am auzit. Ştiu că s-o îmbătat … O zis : Stai să îţi arăt!”. Interlopul a povestit că a primit înregistrarea, dar că nu a dat-o nimănui.

Avocatul a confirmat, în timpul discuției, atașamentul ”cârtiței” Ilin Dragan față de liderul interlop Lucian Boncu. ”Deci prostovanul ăsta (Dragan Ilin, n.a.) nu e sub acoperire. Să-ţi spun de ce!Eu i-am zis lui Alexa: Domnule procuror şef, între a fi colaborator şi a fi duşman cu Luci, preferă să meargă în puşcărie! Îi e frică de Luci, nu-l vinde pe Luci, nu-l reţine! Nu-l vinde pe Luci niciodată! (…)”, i-a explicat Antonescu lui Huc.

 

10 COMENTARII

  1. Erau buni interlopii aia cand umblau dupa voi prin baruri si va culegeau de pe jos! Pe amandoi plus minus sunteti la fel domnule avocat si domnule fost consilier. Culmea ironiei aseara nu la luat nimeni din Frateli pe Nasleu, la fel era intr o avansata coma ca de obicei. Faza este ca v ati folosit de ei intr un fel sau altul dar se pare ca va vine randul la amandoi Pisarcosilor!

  2. Stimate jurnalist ca urmare a relatărilor despre influenta avocatului implicat în cauza se pare ca acesta coordona si influenta activitatea intre „inculpati” drept urmare ar fi necesara o audiere și o începere a urmăririi penale fata de acesta cât timp implicarea acestuia conduce la săvârșirea de fapte penale atât în ceea ce privește infracțiunea de tăinuire, complicitate cât și șantaj în relația acestuia cu părțile implicate, totodată se prezuma și o influenta în randul autorității judecătorești.Postura de sfătuitor a acestuia denota o trădare profesionala a clienților cât și un șantaj în rândul acestora tocmai cu un scop bine determinat! Drept urmare puteți sesiza organele abilitate.

  3. “Intre a fi colaborator si a fi dusman cu Luci alege sa mearga la puscarie”:pai poate la cartita asta au inceput sa ii placa baietasii mai plini ca la cum arata purceaua cu care e credetima ca si eu as alege puscaria.Ce sa spunem:la anus si la multi ani!!!

  4. Carin asta e o mare zdreanta.Nu a fost vreunu pe care sa nu il vanda:Flucsa,Fratii Stoiti,Udrea si acu pe Boncu.Ba avocat interlop si sifon cu grade la diicot lasal pe oita ca e un slugarnic ca tine si mergeti amandoi pe camera la popa sapca ca va potriviti.Au bagat baietii sute de mii in tine carine si i ai vandut….se va termina odata si odata…

  5. Zdreanta de avocat! Ai manipulat pe boiii aia , ai ajuns sa le dai tu verde cand si ce infractiune sa faca ! Tu betivule cu povestile tale cum ca ai la mana judecatori si procurori filmati si inregitrati! Nu realizezi ca aia s au uitat in gura ta ,a lui Naslau si ca au facut sau erau in stare sa faca orice la indemnul vostru? Bine ca ai lumea inregistrata si te protejeaza ca altfel erai pe Jilava!

  6. Antonescu de ce ai renuntat la Novac nu m ai poate sa iti decarteze? Te ai laudat ca ai luat de la Corduneanu si Bona 30 mii dar cati ani le ai obtinut? Ziceai ca e dosar de rahat si ca il demontezi , ce ai demontat in afara de clienti tai i ai demontat financiar :))) . Jeg de om ce esti le ai fluturat un denunt facut pe la Bucuresti si niste fragmente din inregistrarile facute de slugoiul tau si i ai prostit pe toti. Jegule

  7. Realitatea ca ei, Antonescu , Naslau si alti de teapa lor sunt Mafiotii adevarati, interlopii ceilalti niste batasusi cu creierul cat nuca ! Pericolul pentru societate ei sunt ! Ei debiteaza ce sa faca interlopii , ei ii scot le rezolva dosarele le la Curte…. ! Traiasca Maestru Carin

  8. Oita asta este o sluga la Garda. L a tradat pe Luci și pana la urma tot la parnaie o să ajunga. O sa isi aminteasca cum a fost spart la rozeta cand a fost inchis la bighidii. :))) totul se afla, Oita! 🙂
    O sa i tina de urat Carin ca si asafac un cuplu fain. :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.