Avocatul Antonescu, despre liderul interlop care l-a ajutat pe Boncu: ”Şi eu...

Avocatul Antonescu, despre liderul interlop care l-a ajutat pe Boncu: ”Şi eu mă piş pe Udrea că e un mare papagal”. Cine sunt ”prostovanii care-și merită soarta”

7
DISTRIBUIȚI

În discuția în care Ilin Dragan, ”sifonul” din Poliție al liderului interlop Lucian Boncu, avocatul acestuia Carin Antonescu și interlopul Alin Hic au vorbit despre cine i-a dat foc mașinii editorului șef al PRESSALERT.ro și despre faptul că polițistul i-a spus avocatului despre planul de executare al jurnalistului Dragoș Boța apar informații despre raporturile de forțe din lumea interlopă din Timișoara.

Discutând despre ce s-a întâmplat în dosarul traficului de cocaină al grupării Boncu, unde Alin Huc a fost disjuns din dosar, acesta i-a spus avocatului Carin Antonescu ”N-am 50000 să vă dau vouă şi să-mi iau și 14 ani, cum şi-o luat Udrea, cum şi-o luat toată lumea. Tu ai fost al lui Udrea (Sorin Udrea, liderul interlop fugit în Italia înainte de a primi condamnarea definitivă în dosarul DIICOT în care era acuzat și care a fost prins când îl ajuta pe fugarul Lucian Boncu să-și depună actele de rezidență în Latina n.a.)”. Replica lui Antonescu a fost ” Eu mi-am luat o ţeapă. Nu, nu, nu. Udrea acuma se pişă pe mine, ştii? Şi eu mă piş pe Udrea că e un mare papagal, un mare papagal”.

Discuția a continuat pe tema anchetelor DIICOT și a investigațiilor făcute de polițiștii de la ”Crimă Organizată”.

Alin Huc: Toţi care am intrat în malaxorul lor, n-o scăpat niciunul!

Carin Antonescu: I-adevărat.

Alin Huc: Niciunul necondamnat, ne f…t în gură.

Carin Antonescu: Ştii care este marele tău avantaj? Eşti cu zece trepte mai deştept decât ei.

Ilin Dagan:Exact.

Alin Huc::Decât gaborii?

Carin Antonescu: Nu decât gaborii! Decât oamenii cu care ţi-ai făcut tu tovărăşie. Crede-mă, crede-mă, şi io ştiu ce vorbesc. Mă, ai avut o putere, uite aşa să te joci cu ei….

Alin Huc: Dar nu m-am jucat cu nimeni, nu… Uni-s fraţii mei, unii de conjunctură. Luci (Lucian Boncu) este fratele meu, e prietenul meu din 88.


Eu nu mai vorbesc.. Îl urăsc acuma, dar ţin la familia lui, îi caut familia, îi duc bani la familie acuma.

Carin Antonescu: Ai fost cu Dăscălescu pe felie, da?

Alin Huc: Nu, ascultă-mă! Pe ăla l-am luat din mers, că nu am mai avut cu cine.

Carin Antonescu: Împotriva lui Luci.

Alin Huc: Nu, s-au dat toţi împotriva mea.

Carin AntonescuDa nu vorbi aşa cu mine. Ba Dăscălescu, te duci cu Boncu…. Şi-or meritat soarta. Bă, tu eşti cel mai deştept! Ascultă-mă!

Alin Huc: Da…

Carin Antonescu: Alin Oiţă, tu ești cel mai deştept, te-ai jucat cu creierele lor. Sunt nişte prostovani care îşi merită soarta.

Alin Huc: Nu, nu, nu, nu, nu-i aşa. Ascultă-mă! Am vrut să-i împac, am vrut să-i pun la masă pe Flucsă, pe Dăscălescu şi pe Luci. Dăscălescu şi cu Luci or crescut la sală împreună, şi-or mirosit ciorapii unul la altul, or stat în acelaşi pat în cantonamente, în saune, în toate astea. Le-am zis: Bă nebunilor ajunge, v-aţi bătut, ştie tot, oraşul, toate serviciile, toată garda-i panicată. Opriţi-vă vă rog frumos, staţi la masă şi vorbiţi.

Carin Antonescu::Toată problema e din  cauza acestor probleme.

Alin Huc:Da! Şi dup-aia s-or întors Dăscălescu cu Flucsă împotriva mea. Or început să scrie că îmi dau foc la casă, că p…a mea, că toate alea… Nu? Stai frate….

Carin Antonescu: Ai aflat de la mine că…

Alin Huc:Da frate, că îti dă foc la cinciarul ăla (n.l. –  se referă la un BMW seria 5), nu ştiu la ce voia să îmi dea foc.

Carin Antonescu: N-am avut niciodată cinciar…

Alin Huc: Şeptar, ce-ai avut. Dă foc… Cine dă foc nu mai vorbeşte dacă a dat foc, şi cine dracu a dat foc? Până la urma urmei, n-o dat foc nimeni la nimeni.

Carin Antonescu: Băi, eu zic că tu ești un tip deştept şi nu cred că o să….

Alin Huc:Dar nu-i după mine frate. Poţi să fi Einstein, când ai intrat acolo… nu ai cum. Orice vorbă am zis, o întors-o împotriva mea, orice, orice…

Carin Antonescu: Te superi dacă îţi spun… că Predica te latră că eşti omul lor!?

Alin Huc: Da?

Carin Antonescu: Te superi?

Alin Huc: Asta-i şi ….

Carin Antonescu: Ia întreabă-l dacă eu mint cu ceva, că eu nu mint cu nimic.

Alin Huc: Păi cum să-l întreb? Sună-l… Ai…? Sună-l!

Carin Antonescu: Asta ar fi culmea. Eu (neinteligibil).

Alin Huc: Important e frate.. Ei ne denigrează, ei din prima zi ne-au denigrat. Au zis că m-am bătut cu Luci, că ne-am bătut, că l-am omorât, că eu l-am bătut pe Luci, apoi că Luci cu Paul… Tot oraşul ştie, şi în ziua de astăzi, toţi trăiesc cu impresia că…. Nu noi, ei ne-au denigrat, ne-au îmbârligat, ne-au făcut între noi, ne-au făcut cu capul. Aşa or câştigat, aşa or câştigat. Luci o dat declaraţii că mi-a dat bani să-i aduc marfă, fiecare….

Carin Antonescu: Aline, noi suntem prieteni şi io te respect foarte mult.

Alin Huc: Da frate, spune!

Carin Antonescu: Uită-te la mine! Tu crezi că eu sunt un papagal?

Alin Huc: Nu!

 

 

7 COMENTARII

  1. Carin Carin se pare ca la sfârșit tu te ai jucat cu mintea la toți și totul ți se datorează tie ! Tu ai făcut toate imbatligaturile și strategiile ! Tu cu Ilin ! Când sapi groapa altuia ….

  2. Papagalul asta îl confunda pe Oita cu Boncu ! Care era planul tău sa sara Oita pe procuror sau ce ? Tot dădeai dume ca ăla zice de el ca e omul lui ca bla bla ! Pai și dacă zicea ăla așa cum spui tu … tu , papagalule mai discutai așa ceva cu el !??

  3. Pisarcosilor! Carin se pisa pe Udrea pe baietii pe garda , udrea cu Boncu pe justitie si in final s au trezit tot stropitii pe pantaloni 🙂 . Nu au mai avut presiune . Carin le dai banii inapoi la clienti tai ca i ai belit ca pe ultimele gaste si i ai si incarcat cu o gramada de ani. Daca stiai ca ai fu… judecatoarea cum te lauzi cand esti pisat de beat si ala e motivu pt care si au luat pedepse, atunci trebuia sa renunti sa ii reprezinti! Da le banii inapoi Excrocule!!

    • Aualeu.. pai nu o fu.. bine? Trebuia sa il trimita pe UTZU la fu… de jude de curte, ca pentru aia il tine, no ??

  4. Ai reușit sa i pui pe ,,prostovani ‘’ sa ducă un război cu DICOT deși tu spui ca nimeni nu scapă fără condamnări !Oare le ai spus și lor ? Le ai luat banii și i ai mintit ca nu exista sa își i a condamnări și dacă își i a e gen ca i blat , nu? Mare jigodie de om ! Cariera ta e gata cu bani ce i ai luat o sa trăiești de acum înainte !

  5. Avocat Baroul Timis, cugetarea zilei 2021: ”Toată problema e din cauza acestor probleme…”

    Numai genii, oameni corecti si telectuali in justitia timiseana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.