BRD a deschis o agenție în clădirea de birouri United Business Center...

BRD a deschis o agenție în clădirea de birouri United Business Center 3 din Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI

Oferta de servicii din Iulius Town a fost diversificată cu o agenție BRD, situată la etajul întâi al clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3).

Agenţia a fost inaugurată recent și desfăşoară întreaga gamă de activităţi bancare adresate persoanelor fizice şi juridice, oferind o nouă experiență de banking timișorenilor.

Iulius Town a consolidat un mix de servicii care pune la dispoziția timișorenilor toate facilitățile necesare zilnic, într-un „oraș în oraș”: zone verzi, de socializare, de sport, educație, dar și multe altele, iar acestora li s-a adăugat, recent, un nou serviciu bancar. Astfel, la etajul întâi al United Business Center 3 s-a inaugurat o sucursală BRD, ce oferă o gamă largă de servicii financiare.

În noul spațiu, BRD pune la dispoziția clienților săi toate categoriile de produse și servicii bancare, completată de zona 24H, unde clienții pot efectua non-stop multiple operațiuni, precum: alimentare cont, plăți facturi, depunere RON/EUR/USD, schimburi valutare în lei, retrageri de numerar sau interogări sold.

Programul de lucru al agenției este de luni până vineri, între orele 09:00 și 16:45, cu pauză între orele 13:00 și 13:30.

UBC 3, clădire în care își are sediul noua agenție BRD, face parte din rețeaua office a companiei IULIUS, care reunește la Timișoara o comunitate de peste 30 de companii multinaționale și mai mult de 5.000 de angajați.


Aceștia au acces imediat la peste 450 de branduri internaționale și naționale, foodcourt, restaurante, fitness center, cinema multiplex cu 12 săli, inclusiv conceptul cinema VIP,  şi la o gamă variată de servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.