”Cârtița” lui Boncu din Poliție, filaj la polițiștii de la ”Crimă Organizată”...

”Cârtița” lui Boncu din Poliție, filaj la polițiștii de la ”Crimă Organizată” și contrafilaj pentru liderul interlop

5
DISTRIBUIȚI
Dragan Ilin, făcând contrafilaj în zona casei liderului interlop Lucian Boncu

Dragan Ilin, ”cârtița” lui Lucian Boncu în Poliție, care a fost dat afară din MAI, nu era doar furnizor de informații secrete pentru acesta, ci executa inclusiv misiuni de filaj sau contrafilaj pentru liderul interlop. Unul dintre momentele cheie ale operațiunilor lui Ilin pentru Boncu a fost ziua de 23 aprilie 2020 când a fost ridicat de la sediul instanței pentru a fi dus la DIICOT pentru a fi făcut suspect în dosarul în care este acuzat de ordonarea asasinării jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro.


Cu o zi înainte, Boncu fusese interceptat când se arăta îngrijorat de faptul că atunci când era plecat îi va fi montată tehnică de interceptare în casă.

În jurul orei 10,30, Boncu a fost văzut tastând mesaje pe telefonul mobil. La ora 10,36, agentul Dragan Ilin, care era în filtrul de pe Calea Lugojului pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, și-a sunat șeful de la secția 5 și a cerut să fie învoit pe motiv că a primit un telefon că a plecat ciobanul și oile sale au intrat într-o cultură de grâu. După ce a primit aprobarea și s-a dus la secție să-și lase pistolul, Dragan Ilin și-a luat mașina personală și a plecat spre Giroc. Și-a parcat mașina în apropierea unui hotel și a plecat spre casa lui Boncu. În urma supravegherii operative a ”cârtiței” s-a observat că polițistul de la acea vreme a făcut contrafilaj în zona locuinței liderului interlop, fiind atent la toate mașinile și persoanele care treceau prin zonă. Ulterior, a intrat în curtea unei case din apropiere de unde a supravegheat zona până când Lucian Boncu s-a întors acasă.

Dragan Ilin nu a ezitat să-i urmărească pe polițiștii de la ”Crimă Organizată” așa cum a reieșit din înregistrările descoperite în telefonul său mobil. În 11 septembrie 2019, la o zi după ce s-a întâlnit cu Lucian Boncu și cu ceilalți prieteni ai săi la restaurantul unde s-a pus la punct planul de executare a jurnalistului PRESSALERT.ro, Dragan a urmărit o mașină a celor de la BCCO Timișoara. În telefonul său au fost găsite șase filmulețe realizate din mașina sa personală. ”Cârtița” lui Boncu a filmat mașina celor de la ”Crimă Organizată” pe mai multe străzi din Timișoara până în momentul în care a intrat în curtea IPJ Timiș.

5 COMENTARII

  1. Dar oare cine ii protejau pe lachetii ăștia grași și zăbăloși. Atâția bănuți pentru servicii secrete și toți pwleții au femei la produs pe ziar sau pe Pufuri afară.
    Coincidență sau nu faptul ca Alina Bica DIICOT e refugiată tot prin Italia. Poate a și băut un vin cu Boncu și fratele Udrea…

  2. Boncule zdreanta ordinara, ti ai legat fratii ! Pe unu l ai chemat la tine in casa si l ai facut bardaf si pe al doilea te ai dus dupa el in Italia dupa ce a stat 7 ani pe fuga si l ai legat. De ce? Doamna Gabi!!! Pune mesajele ce ti le trimitea noaptea mister Boncu Luciano!

  3. astia sunt doar aia care sunt prinsi, ca nu cotizeaza sau nu au cotizat destul. si imi spun mie toti retardatii sa am incredere in instututiile statului. PTIU, sictir si mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.