Cel mai mare spațiu de joacă din România a fost inaugurat de...

Cel mai mare spațiu de joacă din România a fost inaugurat de Ziua Copilului în Iulius Town Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

De 1 iunie, distracția a atins cote maxime în Iulius Town, la Energy Kids Family Center Timișoara, un concept unic în România. Personaje animate, jocuri interactive, jumping park, perete de cățărat și multe alte activități îi așteaptă pe copii la inaugurarea celui mai mare loc de joacă interior din România.

Marți, Iulius Town Timișoara i-a întâmpinat pe micii sărbătoriți, dar și pe părinți, cu o surpriză de proporții uriașe: la etaj, a fost inaugurat Energy Kids Family Center, cel mai mare loc de joacă interior din România. Spațiul generos de 1.400 mp aduce un tărâm magic, care cuprinde mai multe zone de joacă destinate copiilor cu vârsta de cel puțin un an, preșcolarilor, adolescenților și chiar părinților și bunicilor, care își doresc să petreacă momente unice alături de cei mici.

Zona 1-3 ani este perfectă pentru cei mai curioși bebeluși, care explorează lumea și află în fiecare zi câte un lucru nou, fiind prevăzută cu măsuri de siguranță specifice și personal instruit.


De la 3 la 12 ani, Energy Kids Family Center propune un mediu care să stimuleze abilitățile prin jocuri interactive procesul de învățare și de dezvoltare a strategiilor.

Distracția continuă în Sky Zone, unde cei mici „vor putea atinge norii” împreună cu părinții sau bunicii, în zona jumping park sau la peretele de cățărat. Piscina plină cu sponge cubes, tobogane, trambuline cu mingi zorbing și alte surprize sunt pregătite pentru ore de joacă neîntreruptă la Energy Kids Family Center din Iulius Town Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.