CJ Timiș a decis: nou stadion al Timișoarei nu va avea pistă...

CJ Timiș a decis: nou stadion al Timișoarei nu va avea pistă de atletism. Cât ar putea costa

1
DISTRIBUIȚI

Președintele administrației județene, Alin Nica, a anunțat că noul stadion care se va ridica pe locul actualei arene „Dan Păltinișanu” nu va avea pistă de atletism.

„Vineri supunem aprobării indicatorii tehnico-economici ai stadionului pe care îl vom construi pe locația actualei arene.


Vorbim de un stadion de 30.000 de locuri, dintre variantele propuse de studiul de prefezabilitate am ales-o pe cea cu cel mai bun raport facilități – cost”, a transmis Alin Nica.

Liderul CJT a mai precizat că investiția este estimată în această fază la aproape 122 milioane euro cu TVA, în sarcina Consiliului Județean intrând o cofinanțare de 11 milioane euro, atât cheltuieli eligibile, cât și neeligibile. Restul sumei va fi asigurat prin bugetul național.

Ca timp de realizare, studiul de prefezabilitate estimează că acesta ar putea fi construit în patru ani, incluzând studiul de fezabilitate și proiectarea obiectivului.

Investiția va fi realizată de către Compania Națională de Investiții, arena urmând a fi predată în patrimoniul județului.

1 COMENTARIU

  1. De cand decide perciunatul ala de Nica ce e bine si ce nu e bine in oras? Sa-si vada de drumurile judetene si de ruga de la Giulvaz si sa lase strategia de dezvoltare a orasului in seama alesilor locali fie ei buni sau rai. La oras, noi timisorenii am votat o conducere pe care sa o putem aprecia sau spurca dupa cum fac sau nu fac chestii. Si daca tot se baga in seama si decide ca nu trebuie pista de atletism inseamna ca numai fotbalul e sport iar celelalte forme de sport sunt inutile. Fotbalul e pentru samantari cu burtile pe afara si capul gol si alte specii consumatoare de bere la PET, seminte care au un fond lexical similar cu maimutele. Fotbalistii, antrenorii si patronii din fotbal sunt toti, fara exceptie, niste analfabeti cretini, manjiti, corupti, putreziti in creier si in suflet care nu numai ca nu aduc nici un plus valoare societatii dar o trag in jos constant mai ceva ca bisericile preafericitilor de orice religie. Nica? fa-ne o favoare si arunca-te de pe Consiliu Judetean daca nu pricepi ca sportul e important sa fie promovat si incurajat in toate aspectele sale, sa readucem copiii si tinerii pe stadioane la concursuri de alergare, aruncarea greutatilor, sulita, sarituri, etc…Ce ar avea daca Dan Paltinisanu nou sau vechi ar fi plin de copii care ar concura pentru premii date de autoritati si sponsori? Ar fi nsaol banuiesc ca nu ar mai putea purtatorii de maieuri si slapi sa il trimita inapoi la mama pe „albitru” si sa bage la pariuri. Lasati-l pe Fritz-Mitz sa faca ceva(nu ca va face) ca el e cel caruia i-am incredintat dezvoltarea armonioasa a orasului, nu primarelui de Dudesti. Nica, vezi-ti de vaci si gaini si lasa-ne cu neamtul asta pocait sa vedem de ce-i in stare desi stim deja de ce e in stare, adica de nimic.

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2021/06/cj-timis-decis-nou-stadion-al-timisoarei-nu-va-avea-pista-de-atletism-cat-ar-putea-costa/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.