Colaborare inedită: timișoreanca Diana Ivan a lansat un nou single, cu un...

Colaborare inedită: timișoreanca Diana Ivan a lansat un nou single, cu un artist din Kenya

0
DISTRIBUIȚI
Diana Ivan

După ce la începutul acestui an timișoreanca Diana Ivan a lansat prima ei piesă, „Where My Heart Seems to Guide Me”, tînăra solistă în vârstă de 16 ani revine în fața publicului cu o colaborare inedită. E vorba de un proiect online materializat prin piesa „Just for us“, interpretată de artistul Ricochet din Kenya alături de Diana Ivan, care a apărut la casa de discuri spaniolă Tropical House Records.

„Piesa a fost concepută înainte de primul single al Dianei. Ea a început sa scoată multe cover-uri în timpul pandemiei și prin asta a ajuns în atenția unui colectiv de producători tineri împărțiți pe mai multe țări, care colaborau deja online.


Printre ei se află și Ricoche din Kenya. El i-a trimis instrumentalul inițial, iar Diana a făcut linia melodica. Eu am făcut versurile și piesa a fost înregistrată la studioul ARTonic – Timișoara. După ce am finalizat piesa împreună, Ricoche a început sa o trimită la diferite case de discuri și în final piesa a fost lansată de label-ul Tropical House Records”, a povestit Ovidiu Dodo Moldovan despre această colaborare.

În anul 2014, la vârsta de nouă ani, Diana Ivan a început să ia ore de canto sub îndrumarea lui Ovidiu Dodo Moldovan, care în acel moment preda muzică la Scoala ProMuzica & Cultura din Timișoara. În urmă cu un an, în 2013, Dodo tocmai se stabilise în țară, el crescând și trăind timp de 25 de ani în Danemarca. Diana a compus linia melodică și o schiță pentru versurile care aveau să devină piesa „Where My Heart Seems To Guide Me”, iar tema a avut la bază percepția personală despre adolescență, centrată pe dorința constantă de a ajunge în miezul unei povești frumoase de iubire, lucru deloc ușor de atins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.