Concerte cu artiști timișoreni la aniversarea FITT: Antonia Rădulescu și formația Monokrom

Concerte cu artiști timișoreni la aniversarea FITT: Antonia Rădulescu și formația Monokrom

0
DISTRIBUIȚI
Antonia Rădulescu

La sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara, va avea loc un eveniment care marchează împlinirea a 31 de ani de activitate a Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT), ocazie cu care organizatorii îi invită pe spectatori și la două momente muzicale susținute de Antonia Rădulescu și Monokrom.

Antonia Rădulescu a apărut pe scena muzicală la o vârstă fragedă, descoperindu-și vocea participând la diverse evenimente, concursuri și festivaluri, și postand cover-uri pe Youtube. A experimentat diverse stiluri muzicale, a făcut o impresie foarte bună și a primit numeroase premii și aprecieri. Născută la 28 ianuarie 2005 in Timișoara, a început să ia cursuri de pian și tehnică vocală din copilărie, iar mai apoi a învățat să cânte la chitară și ukelele. La doar 12 ani, a compus și interpretat primele două piese la StundentFest 2017. Antonia Rădulescu, ca artist independent, a lansat în anul 2020, la 15 ani, primele ei trei piese „Nobody”, „5 Streets Away” și „Christmas Dream”, scrise și compuse de ea. În viitorul apropiat, Antonia are în plan lansarea albumului ei de debut, la care lucrează în prezent.

Monokrom

Formația Monokrom a luat naștere la inţiativa vocalistului Sebastian Ursache şi a chitaristului Vinter Marco, iar formula actuală s-a definitivat odată cu venirea în formaţie la bass a lui Darius Zelenco şi a tobarului Muthi Răzvan.


Primele compoziţii proprii în limba română s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al trupei s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul anilor, Monokrom a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk, Moon Museum sau Jurjak. Anul trecut Monokrom a lansat albumul de debut, „Sirene de ambulanță”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 26 iunie de la ora 18 la Casa Tineretului. Începând cu ora 18 la fața locului va avea loc dezvelirea unei plachete Europe Direct Timișoara, iar de la ora 18.30 va avea loc un tur ghidat. Concertul aniversar va avea loc de la ora 20, iar pe parcursul întregului program, spectatorii vor putea contempla expoziția artiștilor din Timișoara Young Artists, expoziția photovoice, facilitată de Lorena Dumitrașcu (fotograf și fondator Light Stories) împreună cu voluntarii internaționali ai proiectului Set the Tempo, standurile informative și noua înfățișare a spațiilor clădirii. Evenimentul se va desfășura în conformitate cu normele în vigoare, iar participanții vor respecta măsurile de siguranță anti-Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.