Concerte cu talente: „În Spatele Casei”, alături de Monokrom și Antonia Rădulescu

Concerte cu talente: „În Spatele Casei”, alături de Monokrom și Antonia Rădulescu

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, tinerele talente muzicale ale orașului au ieșit în față în cadrul evenimentuuli care a marcat 31 de ani de existență a FITT. Întâmplarea muzicală desfășurată într-un spațiu cât se poate de adecvat cântărilor live s-a derulat în spatele Casei Tineretului, într-o locație care chiar poartă numele de În Spatele Casei.

 

Primul moment muzical i-a aparținut solistei Antonia Rădulescu, cea care conform mărturisirilor propria a apărut pe scena muzicală la o vârstă fragedă. Printre piesele interpretate la fața locului s-au numărat și câteva melodii care își vor găsi locul pe albumul de debut al solistei, dar și câteva cover-uri izbutite. Flancată de doi dansatori și cu o stăpânire de sine cât se poate de pregnantă, tânăra solistă de numai 16 ani a lăsat o impresie cât se poate de bună, grație timbrului vocal, iar mini show-ul ei a fost răsplătit cu aplauze.

Au urmat mai apoi băieții care alcătuiesc trupa Monokrom, care și-au delectat asistența cu o porție de punk – pop. Formația care a lansat albumul de debut „Sirene de ambulanță“ în cursul anului trecut a avut parte și de mici desincronizări evidente pentru urechile avizate. Dincolo de aceste mici neconcordanțe care au fost depășite rapid, prestația lor a fost una cât se poate de energică, iar bis-ul a fost aplaudat la scenă deschisă. Poate, dacă pe viitor membrii formației vor pune mai mullt accent și pe vestimentația de pe scenă și se vor concentra pe repetiții au șanse să devină un soi de Blink182 (formație americană din repertoriul căreia au cântat și un cover) ai orașului Timișoara.

Una peste alta, dincolo de show-ul propriu – zis, întâmplarea cu pricina a „căzut“ bine tuturor participanților și pentru că a fost un soi de revenire la normalitatea „de dinainte“.


Locul cu pricina are toate șansele să devină un soi de hub al cântărilor din orașul care peste nu mult timp se va mândri cu titulatura de Capitală Culturală Europeană și care duce lipsă acută de asemenea spații dedicate exclusive concertelor…

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.