Copac prăbușit pe o alee pietonală în Parcul Copiilor din Timișoara

Copac prăbușit pe o alee pietonală în Parcul Copiilor din Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit azi, când un copac s-a prăbușit din senin pe cea mai circulată alee din Parcul Copiilor.

Subprefectul liberal Ovidiu Drăgănescu, care a semnalat incidentul pe o rețea de socializare, a precizat că deja a luat primele măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete, mai ales că pe aceea alee copiii săi vin de la grădiniță.

„Bine că nu a fost nimeni prin preajmă! Am solicitat în ședința CJSU de astăzi să cerem primăriilor din Timiș măsuri pentru a evita situații ca cea din imagine.


Primăria Timișoara e prima vizată, având cele mai mari și populate parcuri din județ. Le urez spor la treabă, chiar fără tomograf de copaci sau grădinar-șef”, a transmis Ovidiu Drăgănescu.

3 COMENTARII

  1. bai, primaria pwlii mele! astia de la horticultura primesc bani pe degeaba in plm. nu se poate sa mergi prin orice zona a orasului si sa iei crengi in mutra la fiecare pas. voi meritati pedepse cu moartea, ba, nenorocitii dracu’! se vede ca degeaba a fost schimbat primakele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.