CSM Lugoj a anunțat numele celor opt întăriri pentru stagiunea 2021-22 de...

CSM Lugoj a anunțat numele celor opt întăriri pentru stagiunea 2021-22 de volei feminin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a trecut prin transformări importante în această vară la secţia de mare succes a clubului – cea de volei feminin. Timişencele au bifat şapte despărţiri, dar şi-au completat lotul cu opt jucătoare, dintre care jumătate sunt străine.

Printre jucătoarele care au plecat după ediţia 2020-21 s-au numărat şi „straniere”. Dar lotul bănăţencelor cunoaşte şi noi nume interesante, anunţate pe rând de conducerea CSM-ului.

Astfel, tehnicianul Ugljesa Segrt mizează pe două noi coordonatoare în bulgăroaica Petya Barakova și românca Lorena Ciocian, prima are 27 de ani, 1,80 m şi a evoluat ultima dată la Maritsa Plovdiv în Champions League.


Ciocian are 28 de ani, 1,88 m şi revine la lugojence. În ţară a mai evoluat la Medicina Tg. Mureș, Unic Piatra Neamț, C.S.M. Târgoviște și Știința Bacău.

În zona de centru întăririle se numesc Andreea Gemănariu Petra şi Tanja Sredic. Prima are 27 de ani, 1,91 m înălţime şi la rândul ei e fostă componentă a CSM-ului. Ea revine de la CS Medgidia. Sredic are 29 de ani, 1,87 m şi vine de la Partizan Belgrad. Pentru postul de universal concurenţa va fi asigurată de Loredana Filipaș (24 ani, 1,99 m), componentă a echipei naţionale sosită de la C.S.O. Voluntari, pentru care a marcat 581 de puncte în sezonul trecut! Dar şi de Simina Străchinescu (22 ani, 1,83 m), ultima dată la U NTT Data Cluj.

În fine CSM-ul şi-a „procurat” încă două sârboaice, ambele pentru a acoperi posturile de extremă-atacant: Bojana Celic Markovic și Sara Sakradzjia. Cea din urmă e extremă, are 27 ani şi 1,86 m, şi vine din Franța, de la Volero Le Cannet. Markovic are 31 de ani, 1.78 m, şi a fost titulară la Volei Alba Blaj în sezonul trecut.

Reunirea lugojencelor este programată pentru prima parte a lunii august, după care se va pleca într-un cantonament de pregătire. CSM Lugoj va evolua şi în noul sezon în CEV Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.