Mai multe plecări de la CSM Lugoj. Echipa bănățeană de volei feminin...

Mai multe plecări de la CSM Lugoj. Echipa bănățeană de volei feminin s-a înscris în Challenge Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a înregistrat nu mai puţin de şapte despărţiri la capătul sezonului 2020-21, încheiat cu un loc 5 în campionat. Echipa de pe Timiş va anunţa în săptămânile următoare şi noile achiziţii.


De asemenea, conducerea bănăţencelor a finalizat formalităţile pentru înscrierea în noul sezon european, urmând să participe din nou în Challenge CEV Cup.

După Tamara Ignjic, deja plecată, clubul de volei feminin din Lugoj a oficializat plecarea altor şase jucătoare, o echipă întreagă aşadar. „Mulțumim frumos fetelor! Hvala lepo devojke! CSM Lugoj ține să le mulțumească jucătoarelor care au făcut parte din lotul echipei și care nu vor mai continua în sezonul viitor alături de noi: Diana Balintoni, Bianca Albăstroiu, Milena Koprivica, Tamara Ignjic, Anastasija Sekulic, Maria Zelenovic și Nina Kocic. Alături de acestea, CSM Lugoj a reușit un nou sezon excelent, încheiat cu o calificare în Challenge Cev Cup, unde clubul nostru a finalizat deja formalitățile de înscriere. Mulțumim pentru tot efortul depus și succes la viitoarele echipe! Detalii despre noutățile din lot vor fi publicate în săptămânile ce urmează, iar așteptarea va fi pe măsură și va merita! Forza CSM Lugoj!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului.

CSM Lugoj va participa în Challenge Cup pentru a treia oară consecutiv, fiind în continuare singura echipă bănăţeană (la jocuri sportive) implicată în eurocupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.