Presa italiană a aflat cum a încercat Sorin Udrea să-l „acopere” pe...

Presa italiană a aflat cum a încercat Sorin Udrea să-l „acopere” pe fugarul Boncu într-un hotel din Latina

6
DISTRIBUIȚI

Presa locală din Latina, localitatea din apropiere de Roma unde Lucian Boncu a fost reținut de autorități, a relatat despre prinderea interlopului care a părăsit România, unde Tribunalul Timiș a emis mandat de arestare în lipsă în dosarul în care este anchetat pentru că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro.

Ziariștii italieni notează că oamenii legii au ajuns la Boncu, bărbatul în vârstă de 44 de ani „căutat pentru că plănuia uciderea unui ziarist în România” urmărind o altă persoană pe care o aveau sub supraveghere și despre care știau că are legături cu cel dat în urmărire (Il Faro Online), cel mai probabil fiind vorba despre Sorin Udrea.

Conform latinaoggi.eu, un bărbat în vârstă de 44 de ani (Sorin Udrea), împreună cu un altul în vârstă de 30 de ani au pus la cale întâlnirea cu Boncu la un hotel din Latina, și au luat o serie de măsuri de siguranță.


Aceștia au închiriat două camere pe care le-au plătit cu bani gheață, iar urmăritul nu a trecut pe la recepție, pentru a nu fi văzut. Boncu a fost, totuși, surprins de camerele aflate pe holurile hotelului, în timp ce se deplasa, dezbrăcat, dintr-o cameră în cealaltă. Ulterior, când polițiștii l-au oprit pe Udrea și pe celălalt bărbat în vârstă de 30 de ani, au constatat că alături de ei se află și bărbatul dat în urmărire, așa cum bănuiau.

Sorin Udrea și bărbatul în vârstă de 30 de ani sunt cercetați acum pentru favorizarea infractorului. Atât Boncu, cât și Udrea au fost reținuți și introduși în arestul poliției din localitate, urmând ca mâine să fie prezentați în fața judecătorilor.

6 COMENTARII

  1. Nu va mi faceti iluzii pt ca nu l va extrada va face acolo pe domiciliu …exact ca si Udrea.Apropo trebuie sa faca cheta acum slugile ca le a plecat stapanu si e grea viata la Italia trebuie banuti :)) se stiu ei.

  2. A adus udrea gheață cu el și se dădeau reciproc pe inimi. Dezbrăcați toți 3 și grațierea in mijloc și in jurul ei o spirala :)))) ajunge Boncu la pușcărie rupe măciucile in el cu poza lu udrea in geam . Ce ratați :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.