Curs de formare pentru asistenți maternali, la Timișoara. Cum vă puteți înscrie

Curs de formare pentru asistenți maternali, la Timișoara. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, partener în cadrul proiectului „TEAM UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, continuă campania de recrutare și identificare a persoanelor interesate să exercite profesia de asistent maternal profesionist și organizează un nou curs de formare a acestora.

Cei intersați pot depune, pe tot parcursul acestei luni, o cerere de evaluare la DGASPC Timiș, o pot transmite prin poștă, cu confirmare de primire, ori pe adresele de e-mail dgaspctm@dgaspctm.ro sau dgaspctm@gmail.com.


Cererea pentru participare la curs și cea pentru eliberarea unei adeverințe pot fi descărcate de pe siteul DGASPC Timis (dgaspctm.ro), secțiunea Formulare. La cererea de evaluare vor fi anexate: un curriculum vitae al solicitantului, copie după un act de identitate și după diploma ultimei școli absolvite, cazier judiciar, un certificat de integritate comportamentală și adeverință medicală din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, infecto-contagioase sau psihice. În urma depunerii acestor acte, angajații DGASPC vor efectua o evaluare socială și psihologică a solicitanților. Ulterior evaluării, cei acceptați vor urma cursuri de formare profesională pentru obținerea atestatului de asistent maternal profesionist, după care vor putea fi angajați.

Cursurile sunt gratuite, au o durată de minim 60 de ore, și vor fi organizate cu respectarea măsurilor sanitare de protecție. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0256.490.281, 494030.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.