Doi tineri care fumau „iarbă” pe un bloc din Timișoara, dați de...

Doi tineri care fumau „iarbă” pe un bloc din Timișoara, dați de gol de o cărămidă

1
DISTRIBUIȚI

O sesizare privind o bucată dintr-o cărămidă căzută de pe un bloc din zona Circumvalațiunii a scos la iveală faptul că doi tineri se drogau acolo.

Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” aflat la datorie, duminică, a fost sesizat că, de pe un bloc de locuințe din zona Circumvalațiunii, a căzut o bucată de cărămidă.

Ajunși la adresa precizată, jandarmii au urcat pe imobil unde au găsit doi tineri de 21 și 22 de ani, care „aveau asupra lor țigarete ce au, în conținut, masă vegetală de culoare verde-olive și un recipient cu muguri din aceeași masă vegetală, despre care există suspiciunea că reprezintă droguri de risc”, conform comunicatului Jandarmeriei.

Bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu prevederile Legii nr.


143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

 

1 COMENTARIU

  1. Piața 700 este plina de aurolaci cu pungile în mina..de la prima ora….cerșetori….care trăiesc…sigur din ajutor social….sunt un focar de infecție și i n același timp o pata pentru noi toti(spre prinz devin și afresivi)
    Durează de ani buni..această…pată…si..nu e băgată în seama…cu tot cu postul de politie din incinta pieței…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.