Drumul care face legătura între Calea Aradului și Sânandrei va fi lărgit...

Drumul care face legătura între Calea Aradului și Sânandrei va fi lărgit la patru benzi

2
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman, a anunțat că a convenit cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, ca drumul județean din centrul comunei Sânandrei (str.


Primăverii-de la Picadili) și până la Calea Aradului să intre în renovare.

„A doua problemă discutată a fost descărcarea de pe autostradă care se face la Sânandrei unde se lucrează la proiect, conform contractului se face organizarea de șantier și sperăm ca în luna septembrie să înceapă lucrarea.

A treia temă discutată a fost lărgirea la patru benzi de la Calea Aradului spre Sânandrei, mi-a comunicat că se lucrează la documentație urmând exproprierile pentru pista de bicicletă”, a precizat primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman.

 

2 COMENTARII

  1. Despre centura de Sud …….la pastele cailor :)) tot incepeti si nu mai terminati nimic. A aparut pe un site al Primariei o harta cu zonele poluate , dar lispsec cu desavarsire zona Traian -Saguna Dorobantilor acolo nu sunt instalate aparate care sa masoare poluarea aerului sau fonica ( de parca aici nu traiesc oameni care platesc taxe si impozite ) . Despre casutele din piata Traian am citit in presa cum ca au fost mutate in 700 .La fata locului casutele toate cu tot cu rulota Agil , unele chiar in functiune vanzand , mici , bere si alte asemenea ” bunatati” . Cine sa va mai creada si pe voi !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.