Duel PSD – PNL pentru Primăria Voiteg

Duel PSD – PNL pentru Primăria Voiteg

0
DISTRIBUIȚI

În 27 iunie, în comuna Voiteg vor avea loc alegeri pentru funcția de primar. Fostul edil a decedat la începutul lunii noiembrie a anului trecut, răpus de coronavirus.

Candidatul desemnat de PSD pentru această funcție este Claudiu Vasile Ciolac, agentul agricol al Primăriei Voiteg.

„Înainte de a desemna candidatul am făcut o cercetare sociologică în direcția identificării candidatului pe care și-l doresc locuitorii comunei Voiteg, să identificăm profilul care se potrivește cel mai mult pe dorințele și nevoile cetățenilor. Astfel, a reieșit faptul că locuitorii își doresc un primar tânăr, cinstit, gospodar, apropiat de familie, care să fie din rândul lor să cunoască problemele Voitegului.


Vi-l prezint pe candidatul PSD la funcția de primar Claudiu Ciolac”, a spus, vineri prim-vicepreședintele PSD Timișoara, senatorul Eugen Dogariu.

Candidatul PSD, Claudiu Ciolac, are 38 de ani și este de profesie inginer biotehnolog.

„În ultimii trei ani sunt în slujba cetățeanului, cu jobul meu de la primărie. Lucrez ca și agent agricol în cadrul primăriei. Cunosc cât de cât problemele cetățenilor din localitate. Am luat decizia de a candida prin faptul că sunt tânăr, am voința pregătirii, ca să duc la bun sfârșit proiectele începute de fostul primar, domnul Marinescu. Sunt multe de făcut. Mi-aș dori ca lumea să-mi acorde încrederea și să putem duce la bun sfârșit proiectele începute. Sunt multe lucruri de pus la punct. Mai sunt de îmbunătățit multe aspecte: curățenia în localități, proiectul de apă-canal pentru Folea. E mare nevoie de apă potabilă, de proiectul de apă în sine. Avem spațiu de joacă pentru copii, dar nu e la standard. Avem multe de îmbunătățit. O să-mi asum și o victorie și o înfrângere”, a precizat Claudiu Ciolac, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Voiteg.

Principalul săi contracandidat va fi Niculae Ioan Pop, „transferat” recent de PNL de la Partidul Republican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.