Echipa Jawbreaker revine în fața publicului cu o petrecere la grădină și...

Echipa Jawbreaker revine în fața publicului cu o petrecere la grădină și mult drum and bass

0
DISTRIBUIȚI
Jinx din Jawbreaker Crew va mixa mâine la evenimentul de la Atelier22 Garden

Jawbreaker Crew, echipa care promovează diverse stiluri muzicale înglobate în muzica drum and bass revine în fața publicului cu o petrecere care va avea loc mâine 18 iunie, de la ora 17, la Atelier22 Garden din comuna Giroc, lângă Timișoara.

„După o perioadă atât de dificilă pentru toți artiștii și organizatorii de evenimente, ne bucurăm enorm că ne putem relua activitatea în sfârșit. Ca și crew, ne-am gândit că cel mai potrivit loc pentru a face asta este grădina celor de la Atelier22, un loc foarte drag nouă. Toți din crew suntem foarte încântați, ne-am pregătit seturile cu grijă și abia așteptăm să punem muzică și să dansăm împreună cu publicul. Cu ocazia primului eveniment, ne-am propus să aducem un full JBRK showcase, cu seturi care îmbină mai multe stiluri de drum and bass. Tuturor ne-a lipsit interacțiunea și cred că va fi un moment foarte special când se va da primul play. Party-ul de mâine va fi ca o renaștere pentru JBRK. Ne dorim să ne reluăm activitatea cu cel puțin o petrecere pe lună, așa cum am și obișnuit publicul în perioada pre pandemică.


Avem și câteva release-uri pe țeavă din partea lui RO/A, Omix și Farium, deci cu siguranță va fi o vară plină de surprize muzicale din partea noastră. Sperăm că publicul este la fel de nerăbdător ca și noi, și îi așteptăm cu mare drag“, a apus Jinx, din partea organizatorilor.

MCX Woodie

Petrecerea îi va avea ca invitați pe Jinx, Dalla’, Raver, Farium, RO/A, Omix, Kuky și MCx Woodie, iar suportul pentru artiști este 10 lei. Evenimentul se va desfășura conform normelor sanitare aflate în vigoare.

Jinx este una din puținele prezențe feminine în drum and bass-ul autohton. Numele ei a fost present în line up-ul unor evenimente ca Revolution Festival, Magnetic Festival, Rock la Mureș Festival, StudentFest, ElectroRuga sau Bega Bulevard. Pe numele ei adevărat Ioana Marcu, Jinx a venit în contact cu această muzică prin intermediul colecției de viniluri ale tatălui ei și a gustat din plin din party-urile electronice dedicate acestui gen muzical în 2014. Înainte de a ajunge să mixeze la petreceri, a debutat în latura jurnalistică a muzicii electronice de tip drum and bass, realizând o serie de interviuri și review-uri de la petreceri și festivaluri pentru portaluri ca dnb.ro, MIB Crew sau bassportal.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.